BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  GÜNCEL

Yatak odasında eşini ölü buldu

Uyumak için yatak odasına giden eşinden ses gelmeyince yanına gitti ve şok oldu

Abone ol

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde 50 yaşındaki emekli işçi Atilla Doğru, evinin yatak odasında boğazından bıçaklanmış olarak bulundu.

Eşinin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan Doğru, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Bir süreden beri psikolojik tedavi gördüğü bildirilen ve intihar ettiği sanılan Doğru’nun kesin ölüm nedeni, otopsi sonucunda belli olacak.

Olay, dün gece saat 24.00 sıralarında Tekke Mahallesi Cami Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Orhangazi’deki bir döküm fabrikasından emekliye ayrılan ve psikolojik tedavi gören Atilla Doğru, dün gece eşi 46 yaşındaki Firdes Doğru’ya uyuyacağını söyleyerek yatak odasına geçti. Bir süre sonra eşinden ses gelmeyince yatak odasına giden Firdes Doğru, onu kanlar içinde yerde buldu. Komşularının durumu 112 Acil Servis ve polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, aşırı kan kaybeden Atilla Doğru’yu polis otosu ile Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Atilla Doğru hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ardından polis ve Cumhuriyet Savcısı olayın meydana geldiği evde inceleme yaparken, evin yatak odasında büyük bir ekmek bıçağı bulunduğu ve Atilla Doğru’nun yatak odasında kendi boğazını keserek intihar ettiği tahmin ediliyor. Cumhuriyet savcısı, Atilla Doğru’nun eşi Firdes Doğru ile oğlu Abdullah’ın da ifadelerine başvururken, Atilla Doğru’nun cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Atilla Doğru cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından ikindi vakti Tekke Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Doğru’nun cenazesinin eve getirildiği sırada ise gözyaşları sel oldu. Eşi Figen ile çocukları Meltem ve Abdullah babalarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.