BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79
HABER /  MAGAZİN

Yasemin Duğles'e bakın Gülben Ergen'in kopyası bu nasıl benzerlik

Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Duğles ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Herkes Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles'i merak ediyor. Yasemin Duğles'in fotoğrafını görenler şoke oldu.

Abone ol

Magazin dünyası Erhan Çelik'in bomba açıklamasını konuşuyor. İkinci kez instagram'dan açıklama yapan Erhan Çelik, Gülben Ergen tarafından aldatıldığını duyurdu. Herkes merakla evli iş adamıyla aşk yaşayan Tolga Duğles ve eşinin kim olduğunu merak ediyor.

Tolga Duğles İzmirli bir iş adamı. Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Duğles, Gülben Ergen ile yaşadığı aşk ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Herkes Tolga Duğles'in eşini merak etmeye başladı. Duğles'in eşi Yasemin'i görenler adeta şoke oldu. 

Tolga Duğles ve eşi Yasemin Duğles bir geceden bu kareyi paylaştılar. Boşanma davası açtığı iddia edilen Yasemin Duğles'in Gülben Ergen'e olan benzerliği dikkat çekiyor. Hatta yukarıdaki fotoğrafı görenler görüntüdeki kadının kim olduğunu karıştırıyor. 

Bu da başka bir fotoğraf. Sağ tarafta eşiyle birlikte poz veren Yasemin Duğles'in Gülben Ergen'e olan benzerliği gözlerden kaçmıyor.