BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu pazar günü sağanak yağış

ANKARA hava durumu pazar günü sağanak yağış geliyor. Ankara'da bugün bulutlu hava olsa da yarın sağanak yağış olacak. Meteorolojinin sitesinde yayınlanan 5 günlük Ankara hava durumu tahmini şöyle oldu.

Abone ol

ANKARA hava durumu hafta sonu yağışlı olacak. Cumartesi gecesi beklenen yağış pazar gününü etkileyecek. Sıcaklıkların düştüğü Ankara ve diğer 6 il için meteoroloji uyardı verdi.

Ankara için meteorolojinin sitesinde yayınlanan 5 günlük hava durumu raporu da pazar günü için kuvvetli yağışı gösteriyor. İşte Ankara için meteorolojinin yayınladığı hafta sonu hava durumu tahmini;

METEORLOJİ UYARDI VERDİ

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Ege, Batı Akdeniz ile İstanbul, Bursa ve Yalova çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Çanakkale ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli, Edirne, Kırklareli ve Antalya çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.