BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

Yarı çıplak bulunan baba 14 yaşındaki kızıyla...

ERZİNCAN'da da 14 yaşındaki öz kızı ile boş bir binada yarı çıplak yakalanan inşaat işçisi 37 yaşındaki M.A. tutuklandı. Baba ilk önce kızının tuvalet ihtiyacı için orada bulunduğunu belirtsede gerçek karakolda ortaya çıktı.

Abone ol

ERZİNCAN'da polisi arayan vatandaşlar İnönü Mahallesi'nde bulunan boş binaya bir kızla adamın girdiği ihbarında bulundu.Olay yerine giden polis, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra binaya girdi.

Kız ile adamı yarı çıplak bulan polis, baba- kız olduklarını öğrenince büyük şok yaşadı. Baba ve kız Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

"KIZIMIN TUVALET İHTİYACINI GİDERİYORUM"

Evli ve 3'ü erkek 4 çocuk babası olan ve inşaatlarda işçi olarak çalışan M.A., kızının tuvalet ihtiyacını gidermek için binaya girdiğini, kendisinin de kızı geç kalınca bakmak için arkasından gittiğini öne sürdü.

DEFALARCA İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Psikoloğ eşliğinde ifadesi alınan ortaokul öğrencisi kız, daha önce de babasının çeşitli zamanlarda zorla kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve korktuğundan kimseye bir şey söyleyemediğini anlattı. M.A Salı günü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, kız ise devlet korumasına alındı.