BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  GÜNCEL

Yanlış oda tecavüzünde yeni gelişme

Pendik'te yılbaşı gecesi 5 yıldızlı bir otelde yaşandığı iddia edilen tecavüz olayı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı

Abone ol

Pendik'te  bulunan bir otelde yılbaşı gecesi yaşanan akıl almaz tecavüz olayı akılları karıştırmaya devam ediyor.  Tecavüz'e uğradığını söyleyerek şikayetçi olan Gül K.' nin Hüseyin T ile odada değil daha önceden barda tanıştığı ortaya çıktı.

ODAYA NASIL GİRDİ?

Otel yetkilileri, oda kartının başka bir odayı açmasının mümkün olmadığını söyledi. Soruşturmada odaya en son 03.00 sıralarında oda sahibi Gül K.'nin (44) giriş kartı ile girdiği belirlendi. Hüseyin T.'nin (31) ifadelerindeki çelişkiler de soruşturma dosyasında yer aldı.

TECAVÜZDEN TUTUKLU

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Hüseyin T.'nin 'sevgilim' dediği üniversite öğrencisi genç kız, sadece arkadaş olduklarını belirtti. Otele eğlenmeye birlikte gelen gençlerin ayrı ayrı odalar tuttuğu, Hüseyin T., 3'üncü katta kalırken, arkadaşının 1'inci katta kaldığı tespit edildi. KKTC'de bir tüp bebek merkezinde çalışan Gül K. ile Ankaralı işadamı Hüseyin T.'nin kaderi, İstanbul'da Hande Yener'in sahne aldığı otelde kesişmiş, tecavüz iddialarının ardından Hüseyin T. tutuklanmıştı.

ODADA DEĞİL BARDA TANIŞTILAR

Tanıklar ve otelden alınan kamera kayıtlarına göre olay şöyle gerçekleşti: Yeditepe Üniversitesi öğrencisi 2 kız ve işadamı Hüseyin T. ile arkadaşı yılbaşı gecesi otelde eğlendi. 02.30 sıralarında kızlar odalarına çıktı. 2 işadamı da barda alkol aldı. Gül K. ile Hüseyin T. bu arada tanıştı ve birlikte sohbet etti.Bundan sonra Gül K. ve Hüseyin T.'nin tekrar birlikte görüldüğü yer, 06.00 sıralarında 3113 numaralı odanın önü oldu.

Alkolü fazla kaçıran Hüseyin T.'nin, yanlışlıkla girdiği odada sevgilisi zannettiği Gül K. ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı .Alkollü olduğu söyleyen Gül K. da sabah ayıldığında Hüseyin T.'yi yatağında görünce şikâyetçi oldu. Savcılığa sevk edilen Hüseyin T., tecavüz gerekçesiyle tutuklandı. Hüseyin T.'nin sevgilisinin de otel odasında geceyi yalnız geçirdiği polis kayıtlarına geçmişti.

GENÇ KADININ AKIL ALMA İNTİHARI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Bursa'da, ilk eşi vefat akrabası 31 yaşındaki Mahmut Çiftçi ile 13 ay önce evlenen 21 yaşındaki Emine Çiftçi, evinde ölü bulundu. Genç kadının boynuna iki kez dolanan kemerle, salonda masada iskemleye oturur durumda cesedini bulan eşi Mahmut Çiftçi cinayet şüphesiyle gözaltına alındı, Adli Tıp uzmanlarının 'Nadir görülse de benzer intiharlar olabiliyor' raporu üzerine serbest bırakıldı.

KEMERİ BOYNUNA DOLAYIP SIKMIŞ!

Osmangazi İlçe Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan 31 yaşındaki Mahmut Çiftçi bir süre önce eşi ölünce Şanlıurfa'da yaşayan akrabası Emine Çiftçi ile 2010 yılının Kasım ayında evlendi. Mahmut Çiftçi düğün sonrası yeni eşi ve ölen karısından dünyaya gelen 5 yaşındaki oğlu ile birlikte Merkez Osmagazi İlçesi Koğukçınar Mahallesi'ndeki evinde yaşamaya başladı.

Geçen cumartesi akşamı yılbaşını kutlamak için ilk eşinden olan oğlu 5 yaşındaki E.Ç.'yi yanına alarak markete alışverişe giden Mahmut Çiftçi, eve dönünce salonundaki masada iskemleye oturup, kemeri boynuna iki kez doladıktan sonra sıkarak intihar ettiği tahmin edilen eşinin cansız bedeni ile karşılaştı. Yaşadığı şoku üzerinden atan Mahmut Çiftçi, daha sonra önce 112 Acil Servisi, ardından da 155 Polis İmdat telefonunu aradı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri yaklaşık 20 dakika kalp masajı yaptıkları Emine Çiftçi'ye yaşama döndüremedi.

POLİS ÖNCE CİNAYETTEN ŞÜPLENDİ

Polis önce Emine Çiftçi'nin kendini tavana kemer ile asıp daha sonra düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Ancak tavanda herhangi bir çengelin olmaması ve cesedin iskemlede oturur halde bulunması cinayet şüphesini akla getirdi ve eşi Mahmut Çitfçi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanan Mahmut Çiftçi, eşiyle zaman zaman tartışmaları olduğunu ancak eşine bir şey yapmadığını söyledi. Oğlu E.Ç. ile yılbaşı alışverişi için gittiği marketten döndüğünde eşini hareketsiz bulduğunu belirten Mahmut Çiftçi, "Her ailede olduğu gibi bizim aramızda zaman zaman tartışmalar olurdu. Emine'nin bu yüzden canına kıyacağını hiç düşünmedim" dedi.

Mahmut Çiftçi'nin ilk eşinden olan ve olayın tanığı oğlu 5 yaşındaki E.Ç. de götürüldüğü Çocuk Şubesi'nde pedagogların yanında olayı anlattı. "Annem" dediği Emine Çiftçi'nin, kendileri markete giderken evde tek başına kaldığını belirten E.Ç., "Biz babamla alışveriş yaptık, eve döndüğümüzde annemi boynunda kemerle hareketsiz bulduk" dedi.

ADLİ TIP UZMANLARI ÇAĞRILDI

Mahmut Çiftçi ile oğlu E.Ç.'nin aynı ifadeyi vermesi ve olayın intihar olduğunu söylemesi üzerine polis eve bu kez adli tıp kurumundan uzmanları çağırdı. Uzmanların, "Çok nadir görülse de benzer intiharlar olabiliyor. İnsanlar boğazına bağladığı kayışı sıkınca bilinç kaybı yaşıyor. Bu da havasız kalarak ölüme neden olabiliyor" dedi. Bunun üzerine cinayet şüphesiyle gözaltına tutulan Mahmut Çiftçi serbest bırakıldı.

Kesin ölüm nedeninin saptanması için Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Emine Çiftçi'nin cesedi memleketi Şanlıurfa'ya götürülerek toprağa verildi.

Bursa Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

EROİNİ ÖYLE BİR YERE SAKLAMIŞ Kİ...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'ya uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine durdurulan otomobildeki iki şüpheliden Özgür Y. pantolonunun önündeki şişkinliği farkeden polislere, "Bizim durum genetik ağabey" dedi, ancak yapılan aramada şüphelinin cinsel organına sarılı 150 gram eroin bulundu

Polis, kent dışından kente uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine Aksu İlçesi şehir girişinde uygulama yaptı. İçerisinde iki kişinin bulunduğu otomobil, narkotik polisleri tarafından durduruldu. Otomobilde dedektör köpek yardımıyla arama yapan polis, uyuşturucu maddeye rastlamadı.

Şüpheliler Özgür Y. ve Güneş P.'nin üst aramasını yapan polisler, Özgür Y.'nin pantolonunun önündeki şişkinliği farketti. Bunun üzerine polislere "Bizim durum genetik ağabey" diyen Özgür Y. ile Güneş P., Narkotik Suçlar Büro Amirliği'ne götürüldü. Burada yapılan aramada Özgür Y.'nin cinsel organına sarılı 150 gram eroin maddesi ele geçirildi.

ÜNİVERSİTELİ GENÇ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir'in Buca ilçesinde, 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Melih Civir, arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde ölü bulundu. Civir'in ölümünün şüpheli bulunması üzerine cenazesi otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ÖZEL BİR HASTANEDE RUTİN KONTROLDEN GEÇMİŞekran-resmi-2012-01-04,-8.50.05-am.20120104084850.png

Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri Bölümü öğrencisi olan Melih Civir, öğrenci arkadaşlarıyla birlikte kaldığı evde, arkadaşları tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu.Civir'in arkadaşları hemen 112 Acil Servis'i arayarak ambulans istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Civir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Civir'in ölümünün ardından eve gelen Olay Yeri İnceleme Ekipleri de geniş çaplı bir araştırma yaptı. Melih Civir'in şeker hastası olduğu ve gündüz özel bir hastanede rutin kontrole gittiği belirtildi. Cumhuriyet Savcısı, doktorların ölümünü şüpheli bulması üzerine Civir'in cenazesinin Adli Tıp Kurumu'na kaldırılması talimatı verdi.

Civir'in kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi sonucu belirlenecek.

KATİLİ ÖNCE MESAJ ÇEKTİ SONRA İSE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da iki çocuk babası Yıldıray Yeşilçay (38), evli olduğunu öğrenince kendisini terk eden 22 yaşındaki Emine Y.'yi çalıştığı kuyumcuda tabancayla başından vurup ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti

Yeşilçay olay yerinde öldü, ağır yaralı olan Y. Adana Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Genç kadının cep telefonunda yapılan incelemede de olaydan bir saat önce Yıldıray Yeşilçay'ın "Seni öldürmeye geliyorum" diye mesaj çektiği, kısa süre sonra da işyerini bastığı belirlendi.
 

BÖYLE BABA OLMAZ OLSUN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kaza yerinde ağlayan babayı sakinleştirmeye çalışanlar babanın "Ben arabaya ağlıyorum" sözüyle şok yaşadı.

Maltepe'de 4 kişinin yaralandığı kazada sürücünün ağlayan babasını sakinleştirmeye çalışan vatandaşlar babanın cevabıyla şok yaşadılar. "Ben arabaya ağlıyorum" diyen babanın aksine anne, oğlu üşümesin diye paltosunu üzerine örttü.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 20:30 sıralarında Maltepe sahil yolu Dragos mevkiinde meydana geldi. Serkan Dalkılıç, kullandığı 34 TE 9387 plakalı otomobil ile Kadıköy istimatine seyir halindeyken, kavşaktan hızla Dragos yönüne döndü. Dalkılıç, bu sırada karşı istikametten gelen Sezer Ünlü'nün kullandığı 34 DF 4903 plakalı otomobile yandan çarptı.
Kaza sonrası Ünlü'nün kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle takla attı. Otomobilin içinde bulunan Ayşe Ünlü, Satiye Ünlü ve Cevat Ünlü ile çarpan otomobilin şoförü Serkan Dalkılıç yaralandı. Sezer Ünlü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

ÇİKOLATA YERKEN CANINDAN OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Aksaray'da 27 Aralık'ta okulda yediği çikolatanın boğazına takılması sonucu nefessiz kalarak fenalaşan Atatürk Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Kader Altan'ın (16), beyin ölümü gerçekleşti.

Aksaray Devlet Hastanesi'nde tedavi görürken, son sözleri, "Organlarımı bağışlayın" olan genç kız, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nden gelen ekip tarafından ameliyata alındı. 2.5 saat kadar süren operasyonla alınan kalp kapakçıkları ile kornea, karaciğer ve 2 böbreği, İbn-i Sina Hastanesi'nde 5 hastaya nakledilecek.

ENSE TRAŞI YAPAN BERBER, UYUŞTURUCU SATARKEN ENSELENDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir'in Bornova ilçesindeki bir berberde uyuşturucu satan kişi, kendisini üniversite öğrencisi olarak tanıtarak ense tıraşı olan müşteri kılığındaki polislere uyuşturucu satmaya kalkınca suç üstü yakalandı. Başka bir polis de, berberin meslektaşına uyuşturucu sattığı anı saniye saniye görüntüledi.

İzmir Emniyeti Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Doğanlar semtindeki bir erkek berberinde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Polis, berbere gelen giden kişileri izlemeye aldı. Berbere alıcı kılığında giden polis, üniversite öğrencisi olduğunu ve akşam parti yapacaklarını söyleyerek uyuşturucu almak istedi. Tıraş olan alıcı kılığındaki polise önceden seri numaraları alınmış 50 lira karşılığında 5 gram esrar satan 23 yaşındaki berber İ.A., yakalanarak gözaltına alındı.

İş yerinde yapılan aramada 3 adet meşe tabir edilen esrar bulundu. Operasyonun devamında uyuşturucu maddeleri temin ettiği öne sürülen S.A. (30) da yakalandı. Torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik Konak ilçesi Alsancak semtinde gerçekleştirilen başka bir operasyonda ise şüpheli V.H. (30) isimli kişinin üzerinde bin 700 adet Ecstasy hap ele geçirildi. Her iki operasyonda gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.