BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,74
ALTIN 2.498,49
HABER /  DÜNYA

Yangında ölenlerin sayısı 4’e yükseldi

Gaziantep’te bir iş hanında çıkan yangında yaralanarak hastaneye kaldırılanlardan 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 4’e...

Abone ol

Gaziantep’te bir iş hanında çıkan yangında yaralanarak hastaneye kaldırılanlardan 2 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.
Aleybey Mahallesi’ndeki Büyükbeşe İş Hanı’nda 7 Kasım tarihinde çıkan yangında 2 kişi ölmüş, dumandan zehirlenen 45 işçi ise hastaneye kaldırılmıştı. Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi bulunan 5 kişiden 2’si hayatını kaybetti. Yoğun bakım ünitesinde 10 gündür yaşam mücadelesi veren Osman Efe (28) ve Salih Eroğlu (17), bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Cenazeler, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Osman Efe’nin cenazesi, ailesi tarafından toprağa verilmek üzere memleketi Adıyaman’ın Besni ilçesine götürüldü. Salih Eroğlu’nun cenazesi ise Yeşilkent Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazına Eroğlu ailesi, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(İHA)