BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.387,40
HABER /  DÜNYA

Tekirdağ’da feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ’da bir servis otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.<br/>Kaza, dün gece K...

Abone ol

Tekirdağ’da bir servis otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, dün gece Kapaklı-Saray yolu Yeniköy Yeni Mahalle mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir çorap fabrikasına ait İsmail Güntaş yönetimindeki 59 S 2874 plakalı servis otobüsü, iddiaya göre eğlenmek için gittikleri Çerkezköy’den Vize’ye dönüş yapan Fatih Demir (29) yönetimindeki 34 UG 0682 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Fatih Demir ile Azize Öztürk (22) yaralanırken, aracın sağ tarafında bulunan Ayşenur Eti (18) ve Rıdvan Tuncer Tüfekçioğlu (24) hayatını kaybetti. Yaralılara ilk müdahale, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince yapıldı. Olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri de kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralılardan Azize Öztürk ambulansla Çerkezköy Optimed Hastanesi’ne kaldırılırken, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatih Demir durumunun ağır olması nedeniyle Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Araçta sıkışarak hayatını kaybeden Eti ve Tüfekçioğlu’nun cenazeleri ise, itfaiye ekiplerince çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Saray Belediyesi cenaze nakil aracı ile Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Jandarma ekipleri, kaza sonrası trafik akışını yapımı devam eden Kapaklı-Saray Çevre Yolu’ndan sağladı. Kazaya karışan araçlar, olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı.
Vatandaşlar, kazanın meydana geldiği noktada daha önce de çok sayıda kazanın meydana geldiğini belirterek, yolda gerekli uyarı ve yeterli ışıklandırma bulunmadığını ileri sürdüler.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)