BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,89
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Yangın iki daire ve kamyoneti kül etti

Manavgat'ta bir paketleme binasında yangın çıktı iki daire ve bir kamyonet kullanılamaz hale geldi

Abone ol
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesinde, meyve paketleme deposunda çıkan yangında 2 daire ile bir kamyonet yandı. Yangın sonrası 2 daire kullanılmaz hale gelirken, meyve ve sebze komisyoncusu Ercan Küçük'e ait kamyonet kül oldu.

Yangına; Manavgat'ın Çolaklı, Taşağıl, Evrenseki, Ilıca belde belediye itfaiyeleri, Serik Belediyesi İtfaiyesi ile Taşağıl Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri müdahale etti. Yangında kullanılamaz hale gelen 2 dairenin Hüseyin Demir'e ait olduğu belirtildi. Kamyoneti yanan sebze ve meyve komisyoncusu Ercan Küçük'ün ise Konya'da olduğu ifade edildi. Ev sahibi Hüseyin Demir, yangının neden çıktığını tam olarak bilinmediğini belirtti. Yangının geniş alana yayılmasında evin altında bulunan plastik meyve ve sebze kasalarının etkili olduğunu belirten Demir, maddi zararının 90 bin lira civarında olduğunu kaydetti.

Taşağıl Belediyesi İtfaiye Şefi Arif Duyan, yangın ihbarını alır almaz olay mahalline 5 dakika içinde yetiştiklerini söyledi. Evin altında plastik meyve ve sebze kasalarının olmasının, yangının hızlı bir şekilde üst katlara sıçmasına zemin hazırladığını belirten Duyan, geldiklerinde kamyonetin tamamen yandığını gördüklerini kaydetti.

Taşağıl Meyve ve Sebze Üreticileri Derneği Başkanı Adem Gündoğdu ise itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangının yan apartman dairelerine sıçramasının engellendiğini kaydetti.