BIST 10.471
DOLAR 32,85
EURO 35,19
ALTIN 2.449,21
HABER /  GÜNCEL

Sonuç ne olursa olsun Hiddink kalıyor

Lütfi Arıboğan, Avusturya maçının sonuçları ne olursa olsun Hiddink ile yola devam edeceklerini söyledi

Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili Lütfi Arıboğan A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya'yla yapacağı maç öncesi yaptığı açıklamada, sonuç ne olursa olsun Hiddink ile yollarına devam edeceklerini söyledi.

Hollandalı Teknik Direktör Guus Hiddink'le ilgili spekülasyonlara yanıt veren Arıboğan, Radyospor'a yaptığı açıklamada, ''Biz kendisiyle bugünler için değil yarınlar için biraraya geldik." dedi.

İşte Lütfi Arıboğan'ın o açıklamaları;

''Milli takımızın maçlarına halkımız her zaman büyük ilgi gösterdi. Bu maça da çok büyük bir ilgi var. Biletlerimiz günler öncesinden bitti. Yarın akşam Kadıköy'de çok güzel ve coşkulu bir atmosfer olacak.

Hocamız ve takımızla ilgili spekülatif değerlendirmeler yapmak istemem. Bizim Hiddink'ten ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok. Biz kendisiyle bugünler için değil yarınlar için bir araya geldik. Hocamızın da böyle bir düşüncesinin olduğunu düşünmüyorum.

2012 Avrupa Şampiyonası'na gidememek gibi bir kaygımız yok. Bu konuda inancımız tam ve bu inancımızı hiçbir zaman yitirmedik.

Azerbaycan yenilgisiyle ilgili olarak da şunu söyleyebilirim; Azerbaycan futbolunun da büyük bir gelişme içerisinde olduğunu göz ardı etmemenmiz gerekiyor.
Bu maçta birçok gen oyuncumuz ilk defa milli formayı giyecekler; buraya kadar yükseldiklerine göre kalitelerini sahaya yansıtacaklarına inanıyorum.

Milli takım olarak bir değişim ve dönüşüm yaşıyoruz. Ancak bunu yaparken de yarışmacı kimliğimizi koruyoruz. Bugün yaşadıklarımız bu süreci dünyadaki bütün takımlar yaşıyor ve tabi ki bu süreç içerisinde istemeden de bazı aksaklıklar yaşanabiliyorsunuz. ''