BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yangın faciasından yürek yakan haber

Ataşehir'deki yangın faciasında annesi tarafından binadan aşağı bırakılan 11 yaşındaki kız yaşam savaşını kaybetti

Abone ol

Ataşehir'de, üç gün önce meydana gelen yangında annesi tarafından binanın 4. katından aşağı bırakılan 11 yaşındaki Müşerref Koçaklı, tedavi gördüğü hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.

Özel bir hastaneye kaldırılan Müşerref Koçaklı, yaklaşık üç gündür komadaydı. Akciğerinde, beyninde çok ciddi ezilme ile ödem, kafa kemiklerinde kırık saptanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Koçaklı, saat 23.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Durumu haber alan yakınları, hastaneye akın etti. Genç kızın yakınları, hastane de sinir krizleri geçirdi. Cenazenin sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesi bekleniyor.

ataşehir-yangin.jpg

 NE OLMUŞTU?  

Ataşehirdeki evlerinde yangın çıkan aile dehşeti yaşamıştı. Alevlerin bulundukları odaya kadar gelmesi üzerine önce 11 yaşındaki Müşerref Koçaklı evin penceresine çıkıp kendisini boşluğa bırakmıştı. Mahalleli çarşaf açarak onu kurtarmaya çalışmıştı ama çarşafı tutamadıkları için küçük kız beton zemine çakılmıştı. 

Anne Fatma Koçaklı da bir süre daha kurtarılmayı bekledikten sonra itfaiye gelmeyince kızı gibi çamdan aşağı atlamış ve o da betona düşmüştü. Anne ile kızı ağır yaralı olarak hastaneye götürülmüştü.