BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Yanardağ yine evleniyor!

Geçtiğimiz hafta boşanan manken ve oyuncu Arzu Yanardağ, 1 ay sonra nikah masasına oturacak.

Abone ol

Manken Arzu Yanardağ, canlı yayında uyuşturucu kullandığını iddia ettiği eşi Ali Serter’den geçtiğimiz hafta boşandı. Güzel manken 1 ay sonra ise yeni sevgilisi Serhat Türkan ile nikah masasına oturacak.

Daha önce başından kötü bir örnek geçtiği halde evliliğe olan inancını kaybetmediğini belirten Yanardağ “Daha 30 yaşındayım, yalnız yaşamak istemiyorum. Serhat, işime karışmıyor, saygı duyuyor. İlişkimiz çok heyecanlı ve güzel gidiyor” diyor. Eski eşi Ali Serter’le anlaşmalı olarak boşanan ünlü manken 1.5 yaşındaki kızları Alara’nın kendisine verildiğini hatırlatarak şöyle konuşuyor:

KIZI, SEVGİLİSİNE 'BABA' DİYOR

“Ali’den nefret etsem de ortak parçamız var. Bu yüzden kızımın onunla görüşmesini engellemeyeceğim. Fakat ayrı şehirlerde yaşadığımız için zaten çok sık görüşemiyorlar.”

Yanardağ’ın evlilik hazırlıkları yaptığı Serhat Türkan da çok mutlu bir ilişkileri olduğunu belirtiyor: “Alara bana ‘baba’ diyor. Ben de ‘kim’ diye sorduklarında ‘kızım’ diyorum. Beni bir gün görmediği zaman hemen arıyor. İhtiyacı olan baba sevgisini vermek gerekiyor.”