BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yalova iskelesinde sıcak saatler

Pendik-Yalova seferini yapan, Fatih Sultan Mehmet adlı feribotun yaptığı kazada 7 kişi yaralandı.

Abone ol

Yalova'da meydana gelen feribot kazasında 7 kişi yaralandı. Saat 21.30 civarında meydana gelen feribot kazasında ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

Pendik-Yalova seferini yapan Fatih Sultan Mehmet isimli feribot, iskeleye yanaşmaya çalıştığı esnada motor kısmında arıza meydana geldi. Arıza sebebi ile manevra yapamadığı öğrenilen feribot iskeleye çarptı. Çarpmanın etkisi ile ayakta bulunan yolcular hızla yere düştüler.

Feribotun içinde yere düşen yolculardan 7'si yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Yalova Devlet Hastanesi ve Özel Atakent Hastanesi'nde tedavi altına alındları. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve ayakta tedavi edildikleri öğrenildi.

Bu arada Yalova-Yenikapı feribot iskelesinde yaşanan kazanın ilk olmadığı, daha önce de 2 değişik kaza meydana geldiği belirtildi. 10 gün içinde yaşanan kazalarda, Kartal-Yalova seferini yapan deniz otobüsü iskeleye çarpmış ve yaşanan kazada 24 kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Yine 3 gün önce yaşanan kazada iskeleye yanaşmaya çalışan feribotun kapaklarından birisinin halatı kopmuş ve denize düşen araçta 3 kişi yaralanmıştı.