BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yalçın: Tarihi bir miting olacak!

AK Parti İl Başkanı Yalçın, Başbakan Erdoğan'ın 7 Eylül'de Bursa'ya gelerek tarihi bir miting yapacağını söyledi.

Abone ol

Kapalıçarşı'da Devlet Bakanı Faruk Çelik ile beraber esnafı ziyaret eden AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, esnaftan referandum için 'evet' oyu istedi.

Tek tek esnafın işyerini ziyaret ederek sohbet eden Yalçın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Eylül'deki Bursa mitinginin tarihi bir özelliğinin olduğunu söyledi.

Referandum mitinglerinin son ayağının Bursa'da yapılacağını vurgulayan Yalçın, "Ülkemizin daha ileri bir noktaya taşınması için vatandaşlar son derece bilinçli tercihlerini yapacaklar. Referandumun ülke için iyi neticeler getirmesini diyorum" dedi.

SON MİTİNG BURSA'DA OLACAK

Sedat Yalçın, şunları söyledi:

"Türkiyenin bireysel hak ve özgürlüklerin gelişmesine kurumsal yapının yeniden yapılandırılmsanda çok önemli bir adım olacak. Sivil iradenin ilk kez bir anayasa yapabilir, düzeyde olduğunun ispatı olacak. 7 Eylül Salı günü Şehreküstü Meydanında Başbakanımız Bursa'ya gelecek ve son mitingi yapacak. Bu mitingin tarihi bir miting olmasını bekliyoruz. Tüm vatandaşları davet ediyoruz. Çok güzel bir toplantı olacak. Başbakan son mesajlarını Bursa'da verecek."

Yalçın, Başbakan'ın mitingten sonra Bursa'daki Sivil toplum örgütü temsilcileriyle iftarda bir araya geleceğini söyledi.