BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Yalçın Akdoğan: Ruhunu şeytana satmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Zaman yazarı Mümtazer Türköne'nin 'İslamcı ajan' iddiasına çok sert tepki gösterdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, isim vermeden Zaman yazarı Mümtazer Türköne için "Kendi ordusuna, istihbaratına, Hükümetine savaş açan Ajan Şebekesi oyunu bozulunca ruhunu şeytana satmış tipleri harekete geçirmiş" ifadelerini kullandı.

Hükümet cemaat kavgasında cemaatin ateşli kalemlerinden olan Mümtazer Türköne eleştirilerin odağında. İslamcıların MİT'e ve derin devlete çalıştığı görüşünü dile getiren Türköne'yi Akdoğan, twitter hesabından sert sözlerle eleştirdi.

Zaman yazarı Türköne, geçtiğmiz günlerde polisin islamcı gençlere ajanlık teklif ettiğini yazmış, Ali Bulaç 'o hikayedeki benim' diye konuşmuştu.

Türköne yine bugün "İslamcı ajan-provokatörler" başlıklı yazısında AK Parti İslâmcılığının devletle geçmişte kirli ilişkileri olan çok özgün bir örgütlenme türü ile bağlantılı olduğunu iddia etmişti.

Türköne Yalçın, yazısında "Akdoğan'dan işittiğimiz “Millî Ordu'ya kumpas kuruldu” keşfiyatını, ancak uzun bir geçmişi olan o kirli ilişkilerin tecrübesinden damıtarak açıklayabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

"ALÇAKLIK", "KAHPELİK", "KARAKTERSİZ", "MÜPTEZEL TİPLER" "RUHUNU SATMIŞ"

İşte bu yazı sonrası Twitter hesabından açıklama yapan Akdoğan, hedefindeki ismi üç kuruş için fikrin namusunu satmakla suçladı.

akdogan.20150710153752.jpg