BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Yakından da güzel

Uğur Dündar, STAR TV’de birlikte çalıştığı Yılmaz Özdil’e övgüler yağdırdı. Özdil için, “Böyle kalitelisini meslek hayatımda ilk kez gördüm” dedi.

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- STAR TV Ancorman’i Uğur Dündar, birlikte çalıştığı Yılmaz Özdil için ögüler dizdi. ‘Büyük Düello’yu yönetmek için TBMM’ye gelen Dündar, Parlamento Muhabirleri Derneği’ni de ziyaret etti. Burada gazetecilerle sohbet eden Dündar, Yılmaz Özdil için, “Meslek hayatımda bu kadar kaliteli birini ilk kez gördüm” dedi.

Dündar, gazetecilerin Yılmaz Özdil’in Hürriyet’te yazdığı yazılarından söz edip, “Her sabah bir keyifle okuyoruz” sözleri üzerine, şunları söyledi:

PARA DEĞİL MESLEK AŞKI VAR
“Bazı kişiler vardır. Çok ünlüdür. Başarılı işler yapar. Ama o insanı yakından tanıyınca vazo düşer, kırılır. Bir çok zaafı görülür. Değeri azalır, gözünüzde. Yılmaz Özdil’i de uzaktan seversiniz ama yakından görünce ve tanıyınca değeri azalır sanabilirsiniz. Ben de öyle düşünmüştüm. Ama yakından tanıyınca ne kadar kaliteli , düzgün biri olduğunu bir kez daha anladım. Ben kazandığım parayı mesai arkadaşlarımla paylaşmayı severim. Özdil gelince para konusunda bir şey yapamamıştık. Odasına gidip, benim aldığım paradan bir bölümünü vermek istedim. Ama bana, ‘Uğur abi ben senin yana para için gelmedim. Ve bu parayı almam” dedi. Ne kadar ısrar etsem de almadı. Ben ısrar ettim ama kabul etmedi. İlkelerini anlattı. Ben 40 yıllık meslek hayatımda böyle bir şeyi ilk defa gördüm. Daha sonra da mesleğine, işine ne kadar bağlı olduğunu, çalışkanlığını gördüm…”