BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yağışlar ne zaman bitecek? İşte son hava tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu hafta için yeni meteorolojik tahminlerini yayınladı. İşte önümüzdeki günlerde bizleri bekleyen hava durumu.

Abone ol

Bahar yağmurları başladı. Ülkenin Batı kesimlerinde gökgürültülü ve sağanak yağışlar var.
Peki yağışlar ne zamana kadar devam edecek?

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahminlerine göre, yurdun batı kesimlerindeki yağışlar 3 gün daha devam edecek. Yağmur perşembe günü yerini güneşe bırakacak. 

SU BASKINI UYARISI

Marmara bölgesinde yağışların; öğleden sonra Kocaeli, Sakarya, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Şiddetli yağışlar nedeniyle su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.

FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'den yapılan son uyarıya göre, şiddetli rüzgar bugün gündüz saatlerinde Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun batısında, yarın ise gündüz saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu bölgesinde etkili olacak. Kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde olması beklenen rüzgara karşı vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olma uyarısı yapıldı.

TOZ TAŞIMI UYARISI

Meteoroloji; Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde için fırtına-toz taşınımı uyarısı yaptı.Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren akşam saatlerine kadar bölgede güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar ve toz taşınımı bekleniyor.

Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde'de ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililer ile halkın dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği uyarısı yapıldı.

SALI

ekran-resmi-2014-04-28,-11.21.06.png

ÇARŞAMBA

ekran-resmi-2014-04-28,-11.21.11.png

PERŞEMBE

ekran-resmi-2014-04-28,-11.21.15.png

CUMA

ekran-resmi-2014-04-28,-11.21.19.png