BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ya üstünden araba geçseydi!

Sürücü hakimiyetini kaybetti. Refüjdeki ağaca çarptı. Ölü yoktu ancak adamın bir parmağı eksikti. O da büyük bir tesadüf eseri bulundu.

Abone ol

Konya'da Mevlüt Akar'ın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki ağaca çarptı. Kazada Mevlüt Akar ve eşi Cande Akar yaralandı. Cande Akar'ın kopan parmağı otomobilin 20 metre ilerisinde yol ortasında bulundu.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Konya- Ankara karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. evlüt Akar yönetimindeki 42 PZ 572 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yolun solunda bulunan refüjdeki ağaca çarptı.

KOPAN PARMAK 20 METRE İLERİDE BULUNDU

Kazada Mevlüt Akar ve eşi Cande Akar, yaralandı. Araçta sıkışan Mevlüt Akar, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarıldı. Cande Akar'in ise sağ elinin serçe parmağı koptu.

Otomobil içinde aranan kopan parmak, polis tarafından otomobilin yaklaşık 20 metre ilerisinde yol ortasında bulundu. Bulunan parmak, bir itfaiye eri tarafından durdurulan ambulansa verildi. Kazada yaralanan Mevlüt Akar ve eşi Cande Akar, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.