BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Ya Sonra'nın galasında olay üstüne olay!

Özcan Deniz'in çok konuşulan filmi Ya Sonra'nın Fütfi Kırdar'da yapılan galasında bir takım aksilikler oldu. İşte gecede yaşananlar..

Abone ol

Özcan Deniz’in senaryosunu yazıp ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu ‘Ya Sonra’ filminin galası, Lütfi Kırdar’da yapıldı.



Gecenin sürprizi bir dönem Deniz’le arası bozulan Mahsun Kırmızıgül’dü.

* Özcan Deniz, Kırmızıgül’ün galaya gelmesiyle ilgili olarak, “Beni yalnız bırakmadığı için minnettarım, sağ olsun. Onu yakalayıp da filmi izletmek kolay değil, en son aradığımda Afrika’dan çıktı” diyerek espri yaptı.

Mesut Yılmaz'ın haberine göre  galada gecenin neşesini kaçıran bazı aksilikler de oldu. İzdiham sebebiyle yer bulamayan bazı sanatçılar salonu terk etti. Filmin afişinde yer almayan üç oyuncu da geceyi protesto etti.

* Taze yönetmen, şarkıcılığı bırakıp bırakmayacağı sorusuna, "Bu film ne kadar gişe yaparsa yapsın şarkıcılığı bırakacağımı sanmıyorum. Mahsun bile sahnelere nereden geri dönsem diye kara kara düşünüyor" deyip yine lafı eski arkadaşına getirdi.

* Filmin senaryosunun çalıntı olduğuyla ilgili iddiaların hatırlatılması üzerine de Deniz, "Nereden çalıntıymış, kim çalmış?" ifadesini kullandı.

* Galadaki aksaklıklarsa gecenin tadını bir parça da olsa kaçırdı. Filmin başrol oyuncusu Deniz Çakır'a destek için galaya gelen Güven Hokna ile şarkıcı Linet, yer bulamayınca Kongre Merkezi'nden döndü. Hokna, "İki buçuk saat ayakta kaldık. Ben böyle şey görmedim" diyerek tepki gösterdi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre ise, Ragıp Savaş, Fatma Topbaş ve Mehmet Arslan gibi oyuncular da afişte isimlerinin yer almaması üzerine filmi protesto ederek galaya gelmedi.

Galaya Deniz Çakır'la birlikte gelen Özcan Deniz sevgilisi Fahriye Evcen'ın galaya katılmamasıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Deniz Çakır geceye modacı Özgür Masur'un kırmızı bir kıyafeti ile katıldı.