BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ya bomba çıksaydı...

Adana’da kentin en işlek caddesine bırakılan şüpheli bavulun fünye ile patlatılması, meraklı vatandaşların korkmasına neden oldu. Film izler...

Abone ol

Adana’da kentin en işlek caddesine bırakılan şüpheli bavulun fünye ile patlatılması, meraklı vatandaşların korkmasına neden oldu. Film izler gibi çalışmaları seyreden vatandaşlar, fünyenin patlaması ile korkarak olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi İnönü Caddesi ile Ziyapaşa Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Bir kadın tarafından bırakılan bavulu kimsenin almaması üzerine şüphelenen esnaf, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelerek bavulun etrafını çevren ekipler, yaya ve araç trafiğini kapattı. Şerit çekilmesine rağmen bazı vatandaşların bavulun yanından geçmesi polise zor anlar yaşattı. Bomba imha ekipleri olay yerine gelerek çantaya fünye yerleştirdi. Ancak meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak kolay olmadı. Çantayı yakından görmek isteyen bir genç, polise zor anlar yaşattı. Polisin uyarılarını dikkate almayan genç, polis aracına bindirildi.
Film izler gibi bomba imha ekibi seyreden vatandaşlar, fünyenin patlaması ile korku dolu anlar yaşadı. Özellikle kadınlar çığlık atarak olay yerinden kaçarken, patlatılan çantanın içinden kıyafet çıkması derin bir ‘oh’ çektirdi. Bir kadına ait olduğu belirlenen çantanın sahibinin bulunması için çalışma başlatıldı.
(İHA)