BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Wilson sınır dışı edilsin

BBP Genel Başkan Yardımcısı Öznur, ABD elçisi Wilson'un sınır dışı edilmesini istedi

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, ABD elçisi Wilson'un sınır dışı edilmesi gerektiğini söyledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur'un yazılı basın açıklaması şöyle:

ABD, AB, İsrail destekli Bölücü terör örgütünün militanları ülkemizi kan gölüne çevirmeye devam ediyor, bir hafta içinde 20'ye yakın 6 ay içinde 80'e yakın vatan evladını hain tuzaklarda şehit verdik. Şehitler kervanı her gün verdiğimiz "kınalı kuzularımız" dağ gibi yiğitlerimizle aslanlarımızla artıyor. Bitlis'te 5 Siirt'in Eruh ilçesinde 9 Mehmetçiğimizin ardından, Van'ın Özalp ilçesinde Batman'ın Gercüş ilçesinde iki polis memuru vatan evladı da, emperyalizmin işbirlikçisi PKK terör örgütünün militanlarınca şehit edildiler. Anadolu'nun yiğit evlatları kahpe pusularda vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için şehit olurlar iken, iktidar uyuyor, Ana muhalefet ise suni gündemlerle meşgul. Cumhurbaşkanı ise her zamanki gibi ortalarda yok, yarın yine klasik "sanal irtica" açıklamalarıyla ortaya çıkar. Ülkeyi yeni kamplaşmalara, cepheleşmelere itecek açıklamalar yapar.

İktidarın başı kamuoyundan yükselen sert tepkiler üzerine partisinin Ağrı kongresinde yaptığı konuşmada bölücü terör ve PKK ile ilgili olarak "Bugüne kadar sabırla gittik olmadı terör örgütüne gereğini yapacağız" diyordu.

Başbakana günaydın demek lazım, Başbakan anlaşılıyor ki geçen Ağustos ayında Diyarbakır'da yaptığı " Kürt sorunu var" sözlerini, unutmuş gözüküyor veya bu sözlerin hiçbir şey sağlamadığını görmüş oldu. Sarf etmiş olduğu sözler ancak bölücü gruplara yandaşlarına mesaj olmaktan öteye geçmemişti. Başbakan konuşmasında sabırdan bahsediyor kime sabır, hangi sabır Erdoğan? Terör örgütüne mi sabredeceğiz? Her gün evlatlarımız şehit düşerken, terör örgütünün kanlı eylemlerine, kahpe saldırılarına mı sabır mı çekeceğiz? Bu nasıl bir mantık terörle mücadele masa başında oturarak ahkam keserek yapılmaz insanlık düşmanı bu, vatan haini alçakların, gözü dönmüş vahşi katil çetelerin hain tuzaklarına kahpe saldırılarına cevap vermeyip daha fazla Anadolu çocuklarının şehit düşmesini mi sabırla karşılayıp kabul etmemizi mi bekliyorsun Sayın Başbakan? Milletin yüreği yanıyor Türkiye şehitlerine ağlıyor sen terör örgütünün yaptıklarını sabırla karşılayabilirsin sabredebilirsin ama milletin sabrı kalmadı takiye yapmayı bırak millete yalan söyleme Terörü ortadan kaldırmanın yolu terör örgütünün yaptıklarına sabır göstermek değil, o alçakların kökünü kazımaktır. Sen ne yapıyorsun? Hem terör örgütüne hem de ondan farklı olmayan bölücülere önce sözüm ona barış ve demokrasi nutukları çekeceksin iş işten geçtikten sonra da efeleneceksin buna "hadi canım sende" derler.

Terör Zirvesi Fos Çıktı Dağ Fare Doğurdu

Başbakan Ağrı'daki konuşmasında terör zirvesinden bahsediyordu Bakanlar Kurulu'nda yapılacak terör zirvesinin çok şeylere gebe olduğunu söylüyordu. Kamuoyu, bir anda Başbakan'ın ülke gündemine oturan sözlerine ve akabinde yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısına gözlerini çevirdi. Ve üç buçuk saat süren terör zirvesinden bilinen klasik açıklamalarıyla dağın fare doğurduğu ortaya çıktı. Lafla bir yere varılmaz ,Terör zirvesinden yine bildik popülist sözler çıktı. Ne Başbakan'ın nede Hükümet sözcüsü Çiçek'in açıklamaları Milletimizi asla tatmin etmedi. Hükümet ancak göz boyuyor, terörle mücadeleyi bu iktidar yapamaz, terörün de kökünü kazıyamaz. Çünkü işbirlikçi iktidar ile terör örgütünü yönlendiren aynı küresel şer odaklarıdır. AKP iktidarını himaye eden ABD, İsrail ve AB aynı zamanda Ülkemizi kan gölüne çeviren beşinci kol çeteleri de himaye etmektedir. İktidar çuvallamıştır, tıpkı Süleymaniye'de çuvallattığı gibi, iktidarın izlediği iç ve dış politika iflas etmiştir.

Türkiye'de Kürt Sorunu Yok PKK Terörü Vardır Amerikan'cı ve Batı yanlısı mandacılar, işbirlikçiler gibi Diyarbakır'da bölücüleri sevindiren ülke düşmanlarına fırsat veren, olmayan bir "Kürt sorunundan" sen de bahsetmedin mi Sayın Erdoğan? Akabinde Türk devletini bölmek ve parçalamak isteyenlerin, yıllardır savundukları "alt kimlik üst kimlik" tartışmalarına destek vererek Türkiye'de kimlik tartışmalarını tekrar başlatmadın mı? Oda yetmedi akabinde Şemdinli'de Türk Devleti'ne meydan okumaya kalkışan ve Şemdinli olaylarının bir numaralı faillerinden biri olan bölücü terör örgütünün üyesi Seferi Yılmaz'ın kitapevini ziyaret ederek bölücü örgütün Devletimizin aleyhine olan propagandasına zemin hazırlamadın mı? Bunlar yediden yetmişe herkesin bildiği gerçeklerdir. Terör durmadı ki tırmansın, Başbakana hatırlatmakta fayda görürüz. Hükümet olarak yaptığınız tüm icraatlar ancak Ülke düşmanlarına fayda sağlamıştır. Terör örgütü sizin hükümetinizin korkak ve basiretsiz tavırlarınızdan cesaret almıştır. Buradan bir kez daha hatırlatıyorum, Türkiye'de Kürt sorunu yok PKK terörü vardır, Alt kimlik üst kimlik yoktur, tek kimlik vardır o da Türk kimliğidir.

İktidar sözcüsü Cemil Çiçek'in açıklamaları yetersizdir, İçişleri Bakanı ise aciz ve korkaktır.

Terör, kan dökmeye devam ediyor, iktidar partisi hala oyunda oynaşta, bu iktidar halkın değil bir avuç mutlu azınlığın, TÜSİAD' IN, küresel sermayenin, mandacıların iktidarıdır.

Senden mi İzin Alacağız Küstah Amerikalı?
Terör zirvesi öncesi ABD'nin Ankara büyükelçisi Ülkemizde görev yapan her ABD'li diplomat gibi bir CIA ajanı olan Ross Wilson ve Irak büyükelçisi Amerika'nın sesi Bağdat hükümetinin temsilcisi Sabah Ümran'ın Dışişlerine çağrılarak uyarılarda bulunulması da terörü çözmez, yok etmez. Herkesin bildiği bir gerçek var terör örgütünü himaye eden ABD ve onun kuklası Bağdat Hükümeti'dir. Ne diyor ABD büyükelçisi Wilson "Türkiye sınır ötesi harekât yapamaz. Operasyona sıcak bakmıyoruz." İşte bu sözler küstah Amerikan büyükelçisinin küresel terörist devleti ABD hükümetinin bakışını ortaya koyan tavırlarının göstergesidir. Wilson ABD hükümetinden habersiz iş yapmaz onun sözleri Pentagonun görüşleridir hükümet açıklamasında sınır ötesi hareket yapabiliriz deniliyor ABD Elçisi de anında cevap veriyor "Hayır yapamazsınız "diyor şu işe bakın sıradan bir büyükelçi Türk devletine meydan okuyor birde utanmadan akıl vermeye kalkıyor

Milli güvenliğimizi tehdit eden küresel çetelerin staretejik piyonu PKK terör örgütü ile mücadele için CIA mensubu ajan diplomat aşağılık adam üç kuruşluk zibidi Amerikan elçisinden izin alacak değiliz ABD Büyük elçisi geçtiğimiz günlerde bölücü örgütün doğrultusunda faaliyetler yapan Diyarbakır belediye başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etmiş destek vermiştir elçi bozuntusu hem terör örgütüyle içli dışlı olacak ondan sonrada Türkiye'nin yapacağı bir sınır ötesi harekete karşı çıkacak.,

İsrail-PKK İşbirliği
Siyonist İsrail'in en büyük destekçilerinden biri olan ABD elçisi katil İsrail ordusunun faşist yöntemlerle kolonyal, sömürgeci, uluslar arası hukuku hiçe sayan bir şekilde Filistin'i Lübnan'ı yakıp yıkan harabeye çeviren masum sivil halkı katleden saldırılarını alçakça desteklerken binlerce evladını teröre şehit veren ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesine engel olan bölücü terörle boğuşan Türkiye nin terörü yok etmek için yapacağı operasyona ise karşı çıkıyor işte ABD nin iki yüzlü alçak tavırlarından biri daha.
İsrail saldırılarıyla PKK eylemlerinin artarak devam etmesi tesadüf değildir Pentagon ve Telaviv İsrail Filistin ve Lübnan'ı vururken Türkiye'nin bölgedeki önemini bilerek Türkiye'nin etrafında kendisini de ilgilendiren gelişmelerle ilgilenmemesi için PKK kartını kullanarak Türkiye'yi zaten varolan PKK Terörüyle problemiyle uğraşmasını istiyordu İsrail PKK dayanışması bütün hızıyla sürmektedir.

Ajan Diplomat ABD Elçisi Sınır Edilmelidir
Bugün yapılması gereken en acil husus ABD büyük elçisi Ross Wilson un ve ülkemizi karıştıran "ajan diplomatların" sınır dışı edilmesidir. Ayrıca ABD nin bölücülerle yakın temasları devam eden İstanbul Adana Diyarbakır konsoloslukları kapatılmalı ve burada görev yapan diplomat kılıflı turist görüntülü ajan elemanları da sorgulanmalıdır..
1978'den günümüze on binden fazla güvenlik güçlerimize mensup kahraman vatan evlatlarımızı şehit eden, kadın, çocuk, genç, yaşlı dinlemeden kundaktaki bebekleri bile katleden gözü dönmüş bu vahşi katil çetelerine yönelik sınır ötesi operasyona karşı çıkan ABD büyükelçisinin tavrı bir kez daha ABD hükümetinin şerefsizliğini ortaya koymaktadır. Hem terörü besleyeceksiniz hem de teröristlerin Kandil Dağı'nda barınmalarına imkân sağlayacaksınız hem de bu katil çetelerinin Kandil'den topraklarımıza sızarak kanlı eylemler yapmasına göz yumacaksınız, bu katillerin silahlarını malzemelerini de temin edeceksiniz, lojistik destek vereceksiniz sonra da utanmadan Türk Devleti'nin meşru haklarını kullanmasına karşı çıkacaksınız. Siz kimsiniz de Türkiye'nin operasyon yapmasına karşı çıkacaksınız.

Küresel Terörist Sen Kimsin Ki Senden İzin Alacağız

Küresel terörist ABD diyor ki: Benden izin alacaksın. Hadi oradan küresel haydut Sen Kimsin? Sen Atlantik'ten gelip Irak'ı işgal edeceksin, biz ise yıllarca toprağımız ve üzerinde hakkımız olan Irak'ta, ülkemize yönelik bölücü eylemler yapan terör örgütünün karargâhına operasyon yapamayacağız!

Afganistan'ı Irak'ı işgal edecek kankası olan İsrail çetelerinin Nazi mantığıyla Filistin'i Lübnan'ı haritadan silmek ve yok etmek isteyen insanlık dışı askeri saldırılarına açık destek verecek sonrada Türk ordusu Kuzey Irak'a girerse bizi bulur diyor oligarşinin medyası da aynı ABD ve İsrail gibi düşünüyor eğer Irakta Amerikan askerleriyle Karşı karşıya gelecekse bundan ABD korksun Irakta direnişçilerle başa çıkamayan ABD kuzey Irak'ı avucunun içi gibi bilen Türk Ordusuyla asla baş edemez Türk devleti asla ABD ye Nato' ya boyun eğmeden dinlemeden planını ve programını süratli bir şekilde yapıp harekete geçmelidir

Sınır Ötesi Harekât Derhal Başlamalı Kandil Dağı temizlenmelidir
Türk askerinin askeri hareketine ABD AB İsrail'e birlikte PKK ve işbirlikçi Barzani ve Talabani karşı çıkacaktır PKK ile birlikte Barzani ve Talabani en büyük korkusu Türk Ordusudur. Askerimiz tanklarını kendini bir göstersin Peşmerge kaçacak delik arar . Köpekliklerini yaptıkları Amerika bile elimizden kurtaramaz bunu kendilerde iyi bilmektedirler. Yeterki Türkiye gücünü göstersin, dik dursun sınır ötesi hareketini durdurmak isteyen ülkelere dış güçlere, küresel çetelere taviz vermesin. Derhal Türk Ordusu Kandil Dağı'nı temizlemeli, terör örgütünün kökünü kazımalıdır. Kandil yakılmalı taş üstünde taş bırakılmamalı. Bir daha Kuzey Irak'tan topraklarımıza girecek, eylemler düzenleyecek boşluklar bulmamalıdırlar. Sadece Kandil Dağı'yla kalınmamalı Kerkük'ten Telafer'e uzanan hatta Türk Devleti'nin Türkmenlerin yanında olduklarını da açıkça gösteren milli refleksimizi de göstermeliyiz

Türkiye dışardan gösterilecek haksız tepkileri dikkate almamalıdır. İsrail haksız ve kolonyal faşist bir anlayışla Ortadoğu'yu yakıp yıkarken, 3 askeri için savaşı göze alırken, koca Türkiye Cumhuriyeti Devleti binlerce insanımızı şehit eden, Türkiye'yi ekonomik ve siyasi kaosa sürükleyen, ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyen terör örgütüne karşı haklı, meşru ve yapması gereken mücadeleyi vermek için izin mi alacak? Türkiye derhal uluslar arası hukuktan doğan, meşru hakkını kullanmalı ve sınır ötesi harekâtı gerçekleştirmelidir. Bunda da siyasi iktidarın oyalama taktikleri bozulmalı, iktidarın göstermelik takiyeci manevralarına da dikkat edilmelidir. Çünkü bu iktidarı ABD işbaşına getirmiştir. Bunlar kolay kolay ABD'nin sözünün dışına çıkamazlar. Artık iş bu iktidarı aşmıştır, Türk Devleti'nin bütün kurumları ve sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler milli mesele karşısında tek yürek olmalıdırlar, teröre ve terörün arkasındaki güçlere karşı milli seferberlik ilan edilmeli ve terörün kökünü kazımak için yapılacak askeri operasyonlara destek verilmelidir.. bölücülükle mücadele Milli bir konseptir.