BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.433,66
HABER /  MAGAZİN

Vücudu için günde 2.300 $ harcıyor

Rihanna, vücudunu korumak için kesenin ağzını açarak özel bir hoca eşliğinde bir diyet uyguluyor.

Abone ol

Şarkılarıyla olduğu kadar güzel vücuduyla da hayranlarının beğenisini kazanan Rihanna, vücudunu korumak için kesenin ağzını açıyor.

Müzik dünyasının en seksi isimlerinden Rihanna, sesiyle olduğu kadar mükemmel fiziğiyle de konuşuluyor. Güzel yıldız henüz 22 yaşında olmasına rağmen, fiziğini korumak için günde tam 2 bin 300 dolar harcıyor... People dergisi, Rihanna'nın güzel bir fiziğe sahip olabilmek için her gün spor yaptığını ve özel antrenörüne bunun için günde bin 500 dolar verdiğini yazdı.

BAHARATLI SEVİYOR
Kilosunu korumak için baharatlı yemekler yemeyi tercih eden güzel yıldız, bu yüzden de özel bir aşçı tuttu. Kendisine baharatlı ve tamamen diyet menüsüne uygun yemekler yapan şef Ameera için Rihanna, günde 800 doları gözden çıkarıyor! People, danışmanları tarafından sürekli kontrol altında tutulan Rihanna'nın, hayatının bir parçası haline getirdiği spor ve yemek programı sayesinde, seksi görüntüsünü koruyabildiğini ifade etti.

GÜNDE İKİ KEZ YİYOR
Rihanna, "Özel antrenörüm, her üç saatte bir ufak tefek birşeyler yememi söylüyor. Oysa ben asla onun dediğini yapmıyorum! Günde iki kez yemek yiyorum" diye konuşuyor.

KOLLARINI ÇALIŞTIRIYOR
Güzel şarkıcı, ağırlık çalışarak, kollarının güçlü görünmesini sağlıyor. Bu amaçla günde yarım saat ağırlık çalışıyor.

BİBERİN GÜCÜ
Rihanna'nın günlük beslenmesinin ana öğelerinden biri biber! Acılı yemek yemek, metabolizmayı hızlandırarak, kilo alınmasını engelliyor.