BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,66
ALTIN 2.399,11
HABER /  GÜNCEL

Kaleci Volkan'dan çılgın teklif

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Türkiye'deki bütün kulüplerin üzerinde bir camia olduğunu iddia etti.

Abone ol

Kaleci Volkan Demirel "Yarın bence resmi tatil olması lazım. Çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğü her yeri kitleyecek" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe'de, futbolculardan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Türkiye'deki bütün kulüplerin üzerinde bir camia olduğunu iddia etti.

FENERBAHÇE TÜRKİYE'DEKİ KULÜPLERİN ÜZERİNDE

Sivasspor'u 4-3 yenerek şampiyon oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Emre, sezonun ilk bölümünde gerek Avrupa kupaları gerekse Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin, kendilerine hedef olarak sadece lig şampiyonluğunu bıraktığını anlatarak, ''İkinci yarı hazırlık kampında bu şampiyonluğun tohumlarını attık, iyi bir başlangıç yaptık ve akabinde şampiyonluk geldi. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Gerçeği konuşmak gerekirse Türkiye'deki bütün kulüplerin üzerinde bir camia. İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemde Avrupa'daki başarılar da gelmeli. Bu güç varken, Fenerbahçe'de önümüzdeki dönemlerde Avrupa'da büyük başarılar alabilir'' ifadelerini kullandı.

BAYRAĞI ALACAK TAKIM VARSA BU FENERBAHÇE'DİR

''Bütün kulüplerin üzerinde bir camia'' sözlerindeki mesajının ne olduğu sorulan sarı-lacivertli futbolcu, ''Takım anlamında da Türkiye liginin üzerinde bir kadromuz var. Fenerbahçe uzun senelerdir iyi yönetiliyor. O yüzden bunu söylemek istedim. Artık bazılarının bayrağı eline alıp Avrupa' da başarılı olması gerekiyor. Bu Türk futbolunun önünü açacaktır. Önümüzdeki yıllarda bu bayrağı eline alacak bir takım varsa bu Fenerbahçedir. Kendi görüşüm, bu yüzden söylemek istedim'' şeklinde konuştu.

Ligin çok uzun bir maraton olduğunu ifade eden Emre, şampiyonluğun son maçta gelmesinin kendilerini çok yorduğunu belirterek, ''Trabzonspor'da sadece futbolcu arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Saha içinde yaptıkları mücadele nedeniyle. Dışarıda oynanan oyunlara alet olmadılar'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray forması giydiği yıllarda 4 şampiyonluk yaşadığını, ancak Fenerbahçe'nin çocukluğundan beri tuttuğu takım olduğunu kaydeden Emre, ''Bu şampiyonluk benim için çok özel. İki ay önce çocuğum oldu, takımımıza uğur getirdi. Bu şampiyonluğun benim için ayrı bir yeri var'' dedi.

VOLKAN DEMİREL: ''YARIN RESMİ TATİL OLSUN''

Kaleci Volkan Demirel ise kazandıkları şampiyonluğun büyük bir birliktelikle geldiğini ifade etti.

Volkan şunları kaydetti:

''Kötü duruma düşen de bizdik, oradan çıkan da. Şampiyonluğun büyüklüğü gururu daha da büyükleşti, o kötü günlerden çıkıp buralara geldiğimiz için. İstanbul'da bizi bekleyen taraftarlarımızla kucaklaşacağız. Yarın bence resmi tatil olması lazım. Çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğü her yeri kitleyecek.''