BIST 10.325
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.455,41
HABER /  SPOR

Volkan Galatasaraya sitem etti

Ankaraspor'un yeni transferi Volkan Arslan eski takımı Galatasaray'a kırgın olduğunu söyledi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de yeni sezonda Ankaraspor forması giyecek olan Volkan Arslan, sarı-kırmızılı takımda hak etmediği şeylere maruz kaldığını belirterek, ''Çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Yapılan bazı hareketleri hak etmedim. Ama artık Ankaraspor'un futbolcusuyum. Bundan sonra Ankaraspor için ter dökeceğim'' diye konuştu.

SOKAK ÇOCUKLARINDAN ANTRENMAN ZİYARETİ

Ankara Sokaklarında Çalışan Çocuklar Merkezi üyesi 20 çocuk, Ankaraspor'un sabah antrenmanına gelerek teknik direktör ve futbolcuları ziyaret etti. Çalışmanın ardından sahaya girerek mavi-beyazlı futbolcularla bilek güreşi yapan minik ziyaretçiler, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ligde bu hafta sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdüren başkent ekibinde, sakatlıkları bulunan Mehmet Yılmaz ve Ramazan antrenmana katılmadı.
Takımdan ayrı koşu yapan ve salonda çalışan Mehmet Yılmaz'ın Çaykur Rizespor karşısında forma giyip giymeyeceğinin bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacağı belirtildi.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Aykut Kocaman, ligde henüz galibiyetlerinin olmadığını hatırlatarak, ''Çaykur Rizespor maçında 3 puanla tanışmak istiyoruz. Futbol basit bir oyun. Ankaraspor olarak sahaya doğru olanı yansıtırsak galibiyet her zaman bize yakın olur'' diye konuştu.

Kocaman, takımdaki uyum sorununu büyük ölçüde aştıklarını da dile getirerek, ''Bütün takımlarda sorun hiçbir zaman bitmez. Önemli olan en aza indirgemektir. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz'' dedi.

ASKİ TESİSLERİ'NE KULÜP BİNASI YAPILIYOR

Öte yandan Ankaraspor'un antrenmanlarını yaptığı ASKİ Tesisleri'ne kulüp binası yapılıyor. Kale arkasında inşaatına başlanan kulüp binasının 2 aylık süre içerisinde tamamlanmasının planlandığı bildirildi.