BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.423,63
HABER /  GÜNCEL

Volkan bu yüzden mi kadrodan çıkarıldı?

Milli Takımımızda sakatlığı sebebiyle Volkan Demirel kadrodan çıkartıldı.

Abone ol
3-1 yenilgi ile biten Almanya karşılaşmasında bazı taraftarların, "Şikeci Volkan, bu maçı da sattın" suçlaması karşısında çileden çıkan milli kaleci şimdi de sakatlık şoku yaşıyor.

2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki son maçında 11 Ekim Salı günü Azerbaycan'la karşılaşacak A Milli Takım'da Volkan Demirel baldırındaki sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
Arda Hiddink'e çıkıştı
Oyundan alınan Arda o sinirle Hiddink'e diklendi. O fotoğraf için TIKLAYIN.

SEYİRCİLERLE TARTIŞMIŞTI

Telekom Arena'da maç sonrası bazı taraftarlarla kavga eden Volkan'ın kadrodan çıkarılması kafaları karıştırdı. Sakatlığı gerekçe gösterilerek kadrodan çıkarılan oyuncunun dün akşam seyircilerle yaşadığı gerilim sıcaklığını koruyor.

PROTESTO ENDİŞESİ Mİ?

Milli kalecinin aynı stadda oynanacak Azerbaycan maçında benzer bir gerilim yaşamamak için kadrodan çıkarıldığı iddia ediliyor. Galatasaray taraftarı ile yıldızı bir türlü barışmayan kalecinin, protesto ihtimaline karşılık böyle bir operasyona gidildiği konuşuluyor.

Sinirlerine hakim olamayan ve taraftara "Erkeksen aşağıya gel" diyen milli kaleci, görevlilerin uyarması sonrasında arkasını dönerek soyunma odasına götürülmüştü.

BALDIRDA ZORLAMA

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Takım'ın dün Almanya ile oynadığı müsabaka sonrası sol alt baldırında gerilme ve ağrı hisseden Volkan'ın bugün ayrıntılı muayenesi ve ileri radyolojik tetkiklerinin gerçekleştirildiği, tetkikler neticesinde sporcunun sol alt baldır kas grubundan bir tanesinde 1. derece zorlanma tespit edildiği kaydedildi.

MERT GÜNOK KADROYA DAHİL EDİLDİ

Tecrübeli kaleci, sakatlığının Azerbaycan maçına kadar olan sürede tam olarak iyileşemeyeceği göz önüne alınarak, sağlık heyetinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla aday kadrodan çıkarılırken, bu oyuncunun yerine Fenerbahçe'den kaleci Mert Günok aday kadroya davet edildi.