BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.467,72
HABER /  GÜNCEL

307 kiloluk kadın mucizeyi gerçekleştirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 307 kilo ağırlığındaki Naciye Erdemir, 2 aylık tedavi sürecine yanıt verdi

Abone ol

Her seferinde kepçe ile evinden indirilip çıkartılan Alanya'da yaşayan 47 yaşındaki obez kadın 2 ayda 60 kilo verdi

Alanya'nın Çıplaklı beldesinde yaşayan 47 yaşındaki Naciye Erdemir, 3 yıl önce tedavi için Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Her seferinde kepçe ile evinden indirilip çıkartılan Erdemir'e doktorlar obez hastalığı teşhisi koydu. Erdemir, 2 ay önce evinden yine kepçe yardımı ile ambulansa bindirilerek Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada 40 kilo verdiği belirtilen Erdemir, 35 günlük tedaviden sonra ambulans helikopterle Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne sevk edildi. Burada da yaklaşık bir ayda 20 kilo veren Erdemir, yapılan tetkiklerinden sonra evde tedavi edilmesine karar verilerek, ambulansla Alanya'ya getirildi.

Yine kepçe yardımı ile evine alınan ve 15 farklı ilaç kullanan Erdemir, eskiye göre biraz daha iyi olduğunu söyledi. İki katlı müstakil evin balkonuna iş makinesi yardımıyla çıkarılan ve sağlık görevlileri ile yakınları tarafından taşınarak odasındaki yatağına yatırılan Erdemir, "Tedavi süreci iyi geçti. Bundan sonraki tedavi süreci evimde devam edecek. Kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Oksijen tüpüne bağlı yaşıyorum. Oksijen tüpü olmadan nefes almakta zorluk çekiyorum. Tedavi sürecinde yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.