BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.394,86
HABER /  GÜNCEL

Vekilden kelllik tavsiyesi

Saç ektirme merkezinin açılışında milletvekili de katılınca meclisdeki kellerin kulakları çınladı.

Abone ol

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, kendisinin de saç ekimi yaptırdığını belirterek, "Mecliste şu anda 5-6 milletvekili arkadaş saç ekimi için sırada ama isimlerini deşifre etmek istemiyorum. Zaten şu sıralar 6. madde var" dedi.

Ankara'da Gaziosmanpaşa bulunan bir Estetik Merkezi'nin açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Davul ve zurnalar eşliğinde gerçekleşen estetik merkezinin açılışına ünlü simalar katıldı. Saç ekimi yaptıran siyasetçiler ve sanatçılar nasıl saç ektirdiklerini anlattı. Estetik Merkezi'nin açılışına AK Parti Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Ankara İl Başkanı Nurettin Akman ve birçok belediye ve il başkanı katıldı.

AK Parti Milletvekili Akgün ve 'Gülün bittiği yer', 'Dumanlı Yol' , 'Kurt Kapanı' gibi birçok dizi ve sinema filmde rol alan sanatçı Mehmet Emin Eren arasında saç ekimi konusunda ilginç diyaloglar yaşandı. Sanatçı Eren, esprili bir dille saç ektirmeyen kellere önemli tavsiyelerde bulundu.


Kendisinin de bir metroseksüel bir erkek olduğunu söyleyen Eren, kelliğin kader olmadığına inanarak 2 seans sonunda bu sorundan kurtulduğunu söyledi. Eren, "Eskiden saçlarıma sinek konduğunda patinaj yapıp düşüyordu. Şimdi serçe konsa yuva yapar" dedi. Estetik olarak da saç ekiminin güzel durduğunu ifade eden Eren, saç ektirirken hiçbir acı duymadığını hatta diş dolgusundan bile daha kolay olduğunu kaydetti. AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün de sanatçı Eren'in görüşlerine katıldığını ifade ederek, "Biz nazar etme ne olur ektir senin de olur sloganıyla yola çıktık" diye konuştu.
Akgün, kendisinin saç ekimi yaptırdıktan sonra mecliste de bu olayın bir çığır açtığını söyledi. Bir çok insanın telefonla da kendisini aradığını belirten Akgün, "Biz saç ektirdikten sonra, Urfa, Erzurum, Diyarbakır gibi Türkiye'nin 4 bir yanından insanlar saç ekimi için bizi aradılar. Nerede saç ekimi yaptığımızın adresini soruyorlar" dedi. İnsanın kendine bakım göstermesi gerektiğini savunan Akgün, insanın kendisini kel olarak seviyorsa da bunun kişinin şahsi düşüncesi olduğunu söyledi. Saç ekimi konusunda teknolojinin ve tıbbın çok geliştiğine dikkat çeken Akgün, "Çok güzel saç ekim yöntemleri var.

Ankara böyle güzel bir merkeze kavuşuyor. Doktorumuzu ve ekibini kutluyorum. Biz de burda ekim yaptırdık. Nisan yağmurları geldi. Saçlarımızın doğal su ile ıslanarak beslenmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Akgün, mecliste hangi milletvekillerinin saç ekimi yaptırdığı konusunda isim vermezken, "Mecliste şu anda 5-6 milletvekili arkadaş saç ekimi için sırada. Arkadaşların isimlerini deşifre etmek istemiyorum. Zaten şu sıralar 6. madde var" dedi. Akgün kellerin masum yalanlarının da "Maden olan yerde ot bitmez", "Verimli alanda saç bitmez", şeklinde olduğunu ancak kellerin bu masum yalanlara inanmamaları ve saç ektirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.


İHA