BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Ve Kezman konuştu

Kezman, taraftarla yaşadığı sıkıntının ardından açıklama yaptı;

Abone ol

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, dünkü karşılaşmada taraftarla yaşadığı sıkıntının ardından maç sonunda tribünlere çağrılıp alkışlanmasıyla ilgili olarak DHA'ya açıklamalarda bulundu. Öncelikle gol atmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Kezman, "Ben saha içinde koşup mücadelemi yapıyorum. Kötü oynasam da, gol atamasam da Fenerbahçe formasının hakkını vermeye çalışıyorum. Her golcü gol atmak ister.

Tabiki bu olmayınca da zaman zaman baskı oluşuyor. Dünkü maçta taraftarların bana gösterdiği büyük sevgi karşısında çok mutlu oldum. Özellikle PSV'de oynarken de bana büyük bir sevgi vardı. Ama burada da en az oradaki kadar iyi bir atmosfer var. Sonuçta ben Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe taraftarını çok seviyorum. Bu sevginin ne kadar haklı olduğunu dün bir kez daha gördüm.

Maç sonu benim için güzeldi" diye konuştu. Mateja Kezman, dünkü karşılaşmayla ilgili olarak da şunları söyledi: "Bir iki pozisyonu değerlendirememiş olabilirim, ama Carlos'a iyi bir asist yapmış olduğumu düşünüyorum. Bu asist sayesinde de 3 puanı aldık. İşimi dürüstçe yapıyorum, ama dünkü maçta biraz şanssızdım. Taraftar da zaten bunun farkında. Bunu da taraftar gördüğü için, bana destek verdi. Fenerbahçe için elimden geleni yapıyorum." Fenerbahçe'nin Anderlecht ile oynayacağı maça da değinen Sırp futbolcu, "1-0'lık bir avantajımız var. Belçika'da akıllı oynamamız gerekiyor. Özellikle o maçta çok fazla kontratak şansı bulacağımızı düşünüyorum" dedi.