BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Ve karşınızda yeni Fiat Bravo

Fiat'ın kompakt hatchback sınıfında yer alan temsilcisi Fiat Bravo yenilenerek Nisan ayından itibaren Türkiye'de.

Abone ol

Donanım paketlerinde değişiklikler yapılan ve fiyat/fayda orantısında daha da geliştirilen yeni Fiat Bravo, dış tasarımında da yapılan hafif makyajıyla dikkat çekiyor.

İtalyan otomobil üreticisi Fiat'ın kompakt hatchback sınıfında gerek tasarımı gerekse kullanım konforuyla ön plana çıkan Fiat Bravo modeli yenilendi. Fiat tarihinde uçak geliştirme prosesi kullanılarak üretilen ilk model unvanına sahip Fiat Bravo'nun yenilenen versiyonları, Nisan ayından itibaren Türkiye'de de satışa sunulacak.

Fiyat/fayda orantısında daha da geliştirilen donanım paketleriyle dikkat çekecek olan yeni Fiat Bravo, giriş seviyesindeki donanım paketinden itibaren daha fazla güvenlik ve konfor özellikleri sunan 3 yeni donanım seviyesiyle fark yaratacak.

Dış tasarımında ise koyu zeminli ön farlar ve krom boyalı ızgara gibi özelliklerle farklılığını ortaya koyacak olan yeni Fiat Bravo'nun kapı kolları ve yan aynaları ise giriş seviyesi donanım paketinden itibaren gövde rengi olarak sunulacak. İç mekanda ise gri vi bej renginde iki farklı ve yeni döşeme seçeneğine yer verilirken, ön konsolda ise bu yeni seçeneklere uyumlu karbon kaplama opsiyonu da sunulmaya başlanacak.

Yenilenen Fiat Bravo'nun kaputu altında ise ise ikisi benzinli olmak üzere toplam 4 motor seçeneğine yer verilecek. 1.4 litre 90 HP ve 1.4 litre 120 HP'lik T-Jet motorlar, yeni Fiat Bravo'nun benzinli güç ünitelerini oluşturacak.

Hem 105 HP hem de 120 HP'lik iki ayrı versiyonu bulunan 1.6 litrelik Multijet motor ünitesi ise yeni Fiat Bravo'nun dizel motor seçeneklerini temsil edecek. Hem 1.4 litre 120 HP T-Jet benzinli hem de 1.6 litre 120 HP Multijet turbo dizel motor seçeneklerinde ise Dualogic otomatik şanzıman isteğe bağlı donanım kapsamında sunulacak.