BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,10
ALTIN 2.455,76
HABER /  GÜNCEL

Abdülhey'i böyle dirilttiler!

Reytingi olan oyuncunun öldürüldüğü nerede görülmüş. Tabii Kurtlar Vadisi'nin senaristleri de bunu göze alamadı. Abdülhey böyle dirildi.

Abone ol

Ekranın fenomen yaratan dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu'nun artık suyu çıkmaya başladı. Senaristler bol keseden sallıyor. Abdülhey 9 canlı kediler gibi....

ÖLDÜRÜP DİRİLTTİLER

Dizinin geçen haftaki bölümünde Abdülhey'i öldürüp, gömmüşlerdi. Abdülhey'in ölüm sahnesi ile reyting primini toplayan senaristler, yeni bir hinlik yaptılar. Bu kez de Abdülhey'i diriltip işi götürdüler... Ancak izleyici açısından sıkıcı ve "yok artık daha neler" dedirten bir senaryo vardı ortada... İzleyen "Bu Abdülhey dokuz canlı mı" demekten kendini alamadı.
ABDÜLHEY'İN DİRİLDİĞİ SAHNEYİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Tabii aynı durum İskender Büyük için de geçerli. Polat Alemdar'ın göğsüne sıktığı İskender, çelik yelek sayesinde paçayı yırttı.

MEMATİ'NİN ŞOK OLDUĞU SAHNEYİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Dizinin final bölümünde ise gelecek bölümlerde silbaştan "hafıza sendromunun" yaşanacağını gösteren bir son vardı... Polat Alemdar'ın evden uzaklaştırılması ne kadar "düzmece" olduysa, Memati'nin eve girip de Abdülhey'i tam "hipnoz" sırasında bulması da o kadar basit bir mantığa oturtulmuştu.