BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Ve HAS Parti ilk fireyi verdi

Başbakan Erdoğan ile HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş'un buluşması HAS Parti'de taşları yerinden oynattı.

Abone ol

Yeni Türkiye'nin inşası için birleşmeye sıcak bakan Kurtulmuş'a ilk tepki partisinin İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu'ndan geldi.

VEDALAŞTIM

Bekaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Konu ile ilgili duruşumu aslında herkes biliyor ama bir cümle ile kapatayım. Numan Bey'e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım" dedi. 

ÖYLE ÖNEMLİ ŞEYLER SÖYLEDİK Kİ..

Görüşme ile ilgili fikirlerini bugün Zeki Kılıçaslan ile birlikte düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacağını kaydeden Bekaroğlu, “O kadar önemli şeyler söyledik ki, değil Bekaroğlu ve Kurtulmuş, imzalayanların tamamı gitse bu sözler kalacaktır” ifadesini kullandı.

Bekaroğlu bugün bir basın toplantısı düzenleyerek ayrılık kararının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşacak.

1.20120713085059.jpg

BEKAROĞLU'NUN SİYASİ GEÇMİŞİ

Siyasete Refah Partisi'nden Rize milletvekili olarak başlayan Bekaroğlu, Refah'ın kapatılmasıyla bu partinin devamı olarak kurulan Fazilet Partisi'ne geçti. FP'nin kapatılması aşamasında buradan kopan AK Partililer'e katılmayıp Saadet Partisi'ne geçti.

SP'den genel başkan yardımcısı iken istifa etti. CHP'den kopan 'sosyaldemokrat' Ertuğrul Günay ile 'Yeni bir siyaset' adını verdikleri hareketi kurdu. Ancak Günay, Ak Parti'ye geçince tek başına kaldı.