BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.442,22
HABER /  GÜNCEL

Ve Arena Fenerlilere kapatılıyor

Milli maça sıçrayan G.Saray-F.Bahçe gerginliği, yetkilileri harekete geçirdi.

Abone ol

Milli maça sıçrayan G.Saray-F.Bahçe gerginliği, yetkilileri harekete geçirdi. Aslantepe'ye asılan pankartı dikkate alan Futbol Federasyonu, derbiyi deplasman taraftarına kapatmayı planlıyor!

Türk Telekom Arena'daki Hırvatistan maçında Fenerbahçeli Volkan ve Emre, taraftarlarla ağız dalaşına girmiş, durum karşılıklı küfürleşmeye kadar gitmişti.

Sabah'ın haberine göre; O günden bu yana olay gündemi meşgul ederken Fenerbahçeli futbolcular ve taraftarlar arasında yaşanan gerilim iki takımın derbisine 3 haftadan fazla zaman olmasına rağmen tansiyonu şimdiden yükseltmeye başladı.

Pazar gecesi TT Arena Stadı yakınlarında çekilen bir fotoğraf, tarafların derbiye nasıl hazırlandığını gözler önünde serdi. Fenerbahçeli bir taraftar grubuna mensup kişilerce, TT Arena yakınındaki köprüye küfür içeren bir pankart asıldı. Tarafların şimdiden çatışmaya başlaması "Beşiktaş maçı öncesi olduğu gibi TT Arena'daki randevu öncesi rakip taraftara yasak gelir mi?" sorusunu gündeme getirdi.

FEDERASYON FORMÜL ARIYOR

Futbol Federasyonu kurmayları da bu gerilimden duydukları rahatsızlıkları dile getirirken, derbi için formül üretmeye çalışıyorlar. Kötü bir olay yaşanması halinde Türk futbolunun büyük yara alacağını düşünen yetkililerin, konuk takım taraftarlarının stada alınmamasını planladıkları gelen haberler arasında.

EMNİYET ALARM VERDİ

TT Arena Stadı yakınlarına Fenerbahçeli bazı taraftarların astığı "Ananızı ......" pankartı üzerine Emniyet harekete geçti. Polisin MOBESE kameralarından bu kişileri bulmak için çalışma başlattığı öğrenildi.