BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  MEDYA

Vatanım Sensin 36.bölüm fragmanı bomba oyuncu transfer oldu

Vatanım Sensin 36.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 7 Aralık 2017 perşembe günü 36.bölümüyle ekrana gelecek olan Vatanım Sensin yeni bölümde neler yaşanacak? Vatanim sensin 36.yeni bolum fragmanini izleyenler bomba transfere şahit oldu. Peki diziye hangi oyuncu katıldı?

Abone ol

Kanal D'nin perşembe günleri ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin 36.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu sezon final yapacağı açıklanan Vatanım Sensin'e ise Paramparça dizisinden bir isim transfer oldu.

Yunanlıların tuzak kurduğunu öğrenen Dağıstanlı, Hilal'i öldürmek için harekete geçmiş, aynı sırada Cevdet'in Dağıstanlı'ya silah doğrultması kafalarda soru işareti bırakmıştı. İkili arasında restleşmenin sonucunu merak eden izleyiciler, yeni bölüm fragmanını araştırıyordu. Yeni görüntülerle birlikte ilk ipuçlarını edinen izleyiciler, bir de sürprizle karşılaştı. Paramparça dizisinin Hazal'ı olarak bilinen Alina Boz'un ufak sahnesi heyecan uyandırdı. 

ALİNA BOZ KİMDİR?  Alina Boz, 14 Haziran 1998 yılında Rusya Moskova'da dünyaya gelmişti. Alina Boz'un annesi Rus Olga Boz, babası Bulgaristan göçmeni Türk'dür. Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşadı. 2005 yılında babasının işi nedeni ile İstanbul'a geldiler. İlkokula İstanbul'da başladı. Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi. Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz küçük yaşta olmasına rağmen televizyon dünyasının aranan isimleri haline geldi. Paramparça dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Alina Boz, Vatanım Sensin'e transfer oldu.