BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,29
HABER /  GÜNCEL

Varşova Trabzonspor maçı hangi kanalda yayımlanacak?

Trabzonspor Legia Varşova maçı saat kaçta, hangi kanalda? TS Varşova maçı hangi kanalda yayınlanacak. Trabzonspor maçı canlı izle

Abone ol

UEFA Avrupa liginde Trabzonspor Legia Varşova ile karşılaşıyor ve Trabzonspor Legia Varşova maçı saat kaçta ve Trabzonspor'un maçı hangi kanalda yayınlanacak işte ayrıntılar.

Geçen hafta Lazio karşısında aldığı karşılaşmayı berabere bitiren temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa liginde grupta müthiş bir fırsatı değerlendiremedi ve gruptan lider olarak çıkma şansını diğer karşılaşmalara bırakmak zorunda kaldı.

Kendi sahasında oynadığı mücadelelerde özellikle galip gelmesi gereken Karadeniz kaplanları, bu gece karşılaşacağı, Polonya ekibi Legia Varşova'yı yenerek gruptan çıkmayı hedefliyor.

Öte yandan Trabzonspor, zorlu karşılaşma için bütün hazırlıklarını tamamladı ve dev mücadele için Trabzonspor'da tüm hazırlıklar tamamlandı.

Dev maç öncesinde futbolcuları ile maçın teknik analizini yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, ekip olarak kolay gol atabildiğimiz gibi kolayda gol yiyiyoruz ve bu bizim için saha içerisinde büyük bir handikap ve bunun önüne geçmek için uğraşıyoruz dedi. Ayrıca Sahalarındaki bu karşılaşmadan mutlaka galip ayrılmaları gerektiğini söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, eğer bu maçtan galip ayrılamazsak grupta tutunabilmemiz çok zor olacak ve seyircimizin de desteği ile rakibimizi yeneceğimize inanıyorum diye konuştu. 

Mustafa Reşit Akçay ile birlikte basın toplantısına katılan Adrian Mierzejewski ise, Legia Varşova karşılaşmasının kendisi açısında büyük bir önem ve anlamı olduğunu belirtti ve eski takımım Legia Varşova'ya karşı elimden gelenin en iyisini yapacağım ve gol ve goller atarak takımımın galip gelmesinde rol oynamak istiyorum dedi ve son olarak eğer galip gelirsek gruptan çıkarız dedi.

Temsilcimizin hocasının aksine Legia Varşova teknik direktörü Jan Urban ise maça kesinlikle rakibe teslim olarak çıkmayacaklarını söyledi ve zorlu karşılaşmadan galip ayrılabilmek için gerekirse savaşacağız dedi. Ayrıca konuşmasının devamında, Grubun puan alamayan ekibi olarak büyük bir çöküş yaşadıklarını söyleyen Jan Urban, en büyük dertlerinin ise gol pozisyonuna girip gol atamamak olduğunu söyledi ve umuyorum ki bu akşam bu sorunun üstesinden geleceğiz dedi.

Öte yandan her iki ekibinde karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'ler hemen hemen netleşti ve Bordo mavili ekibimiz, karşılaşmaya, Onur,Bosingwa,Mustafa,Bamba,Aykut,Zokora,Malouda,Yusuf,Adrian,Olcan ve Henrique onbiri ile çıkabilir ve kadroda eksik bir futbolcu göze çarpmıyor.

Konuk ekip Legia Varşova'da ise muhtemel ilk 11, biraz önce belirlendi ve Legia Varşova'nın sahaya, Skaba,Rzezniczak,Dossa Junior,Jodlowiec,Wawryzniak,Vrdoljak,Furman,Ojamaa,Helio,Pinto,Brzyski ile Gürcü Dvalishvili ile başlayacak.

Mutlak galibiyet düşüncesi ile çıkacağımız Legia Varşova mücadelesinde Trabzon Avni Aker stadyumunda ise seyircilerimiz temsilcimiz Trabzonspor'a büyük destek verecekler 90 dakika boyunca.

Trabzonspor Legia Varşova karşılaşması bu gece saat 20.00'de start alacak ve mücadele naklen NTV kanalından ekranlara getirilecektir.

Trabzonspor Legia Varşova karşılaşmasının tüm ayrıntıları ve ilk 11'leri belli olduğu anda stargazate.com spor sayfasında olacaktır.