BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.436,84
HABER /  GÜNCEL

Van Persie'nin önlenemeyen yükselişi

Manchester United'in Hollandalı golcüsü Robin Van Persei yeni takımında 19 gole ulaştı.

Abone ol

Manchester United'in Hollandalı golcüsü Robin Van Persie, lig maratonunun yarısı geride kalırken, yeni takımında 19 gole ulaştı.

Arsenal'den geçtiğimiz yaz transfer edilen Van Persie dün ligde 4-0 kazandıkları Wigan maçının ardından takımına övgüler yağdırdı.

Wigan maçında attığı iki golle galibiyette önemli pay sahibi olan Van Persie maçın ardından MUTV'ye konuştu.

Takımdaki kaliteyi ve yardımlaşmayı öven Hollandalı yıldız, "Özel bir takımız. Herkes sahada birbirine yardımcı olmaya gayret ediyor. Bütün oyuncular mücadele etmek ve kafalarındaki futbolu sahaya yansıtmak istiyor'' diye konuştu.

Manchester United'in golcü oyuncusu ligde 4-0 kazandıkları Wigan maçının ardından şampiyonluk coşkusunu hissettiklerini ifade etti.

Van Persie "Her maça ayrı hazırlanıyoruz ancak şimdiden şampiyonluk coşkusunun takımı sardığını söyleyebilirim. Tüm oyuncuların amacı bu ve attığımız gollerin sırrı burada" ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki golcü "Umarım bu şekilde kazanmaya devam ederiz. Son haftalarda gollü galibiyetler alıyoruz, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için bu gollere devam etmek zorundayız" yorumunu yaptı.

Manchester United ligde 21 maçta 52 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

En yakın takipçisi Manchester City 7 puan geride.