BIST 10.276
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.409,07
HABER /  GÜNCEL

Vali operasyonu yalanladı!

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda hava destekli operasyon sonucu PKK ile bir çatışmanın yaşandığı belirtildi.

Abone ol

ntvmsnbc'de yer alan habere göre, Şırnak'ın Cudi Dağı'nda binlerce askerin katıldığı hava destekli operasyon sonucu PKK ile çatışmaların yaşandığı belirtildi. Ancak Vali iddiaları yalanladı.

Yerel kaynakların verdiği bilgiye göre çatışmanın devam ettiği iddia edilirken, bölgenin havadan ve karadan bombalandığı öğrenildi. Bölgeye yoğun askeri sevkıyatın yapıldığı da belirtilmişti.

Ayrıca BDP'li milletvekilleri, belediye başkanları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin de Şırnak'a hareket ettiği öğrenildi.

VALİLİK İDDİALARI REDDETTİ

Şırnak Valiliği tarafından bugün akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamada, operasyon haberlerinin doğru olmadığı belirtilerek, Şırnak Valiliği tarafından bugün akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamada, operasyon haberlerinin doğru olmadığı belirtilerek, "Bölgemizde kaos ortamı oluşturmayı amaçlayan karanlık odaklarca servis edildiği değerlendirilen 'Cudi Dağında Operasyon' başlığı altında verilen haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Hali hazırda anılan bölgede herhangi bir operasyon yürütülmemektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi. denildi.