BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Konuşmak için UEFA'yı bekliyor

UEFA gözlemcisinin de takip edeceği toplantıda, Şenol Güneş'in özellikle yapılan haksızlıklar konusunda sert açıklamalar yapması bekleniyor.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, "26 Ocak'taki TFF Genel Kurulu'nda konuşacağım" diyen teknik direktör Şenol Güneş'in bu çıkışı camiada heyecan yarattı.

Sosyal paylaşım sitelerinde Trabzonspor'un hakkının her platformda savunulması gerektiğini söyleyen taraftarlar, Güneş'in konuşmasını heyecanla beklediklerini vurgularken, teknik direktör Şenol Güneş'in "İlk kez konuşacağım" dediği Genel Kurul toplantısında yapılan haksızlıklar konusunda sert açıklamalar yapması bekleniyor. TFF'nin bir an önce karar verip Türk futbolunu kurtarması gerektiği konusu üzerinde duracak olan Güneş'in, yapacağı açıklamalar şimdiden merak edilmeye başlandı.

BURAK YILMAZ: ÇIKIŞIM TESADÜF DEĞİL, SABRIN ÜRÜNÜ

Öte yandan geçtiğimiz sezon yakaladığı çıkışı bu sezon da sürdüren Burak Yılmaz, lig sonu için kendisine bir gol hedefi koymadığını atabileceği kadar gol atmaya çalışacağını söyledi. Burak, yakaladığı çıkışın bir tesadüf eseri olmadığını ifade ederek, "Bu bir sabrın ve çok çalışmanın ürünü. Trabzonspor'da bana çok sabredildi ve hocam bana çok büyük destek gösterdi. Sonuçta da şu anki konum ortaya çıktı. Gol atmak her forvetin en büyük arzusudur. Bende gol atınca çok daha mutlu oluyorum" dedi. Bu arada Burak Yılmaz, geçen sezon boyunca attığı 19 gole, ligin 19. haftası itibariyle ulaşmış oldu. Burak Yılmaz kalan 15 haftada en az 1 gol atarsa lig tarihinde en çok gol attığı sezona da ulaşacak.

ZOKORA MİLLİ TAKIM KAMPINDA COŞTU

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Fildişi Sahilleri'nin milli takım kampına bulunan Didier Zokora da, deplasmanda alınan galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı. Maçın ardından takım arkadaşlarını arayan ve Burak Yılmaz'ı özel olarak tebrik eden Zokora, golcü oyuncuya, "Sen gerçek bir yeteneksin" diyerek övgüler yağdırdı. Bu arada Zokora, milli takım kampındayken de aklının hep Trabzon'da olduğunu söyledi.