BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İşte ölümden önceki son görüntüleri

Türkiye dün Keşanspor kafilesini taşıyan otobüsün yaptığı kazayla sarsıldı...

Abone ol

Alanya'ya kampa gelen Keşanspor takımının otobüsünün uçurumdan yuvarlanmasıyla hayatını kaybeden futbolcuların kazadan sadece birkaç dakika önce çekilen görüntüleri yayımlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Görüntülerde oldukça eğlenceli bir seyahat geçirdiği gözlenen futbolcuların bazıları müzik dinliyor, bazıları arkadaşlarıyla sohbet ediyor.

Bazıları ise çekim yapıldığını farkedince otobüsü espirileriyle kahkaya boğuyor.

İşte o yürek burkan görüntüler...

'UYKUCU KAPTAN'

Bazı oyuncuların uyuduğunu söyleyen Dalkıran, takım kaptanı Ahmet Kaan için "Kaptanımız sürekli uyuyor. Uykucu kaptan. Uykucu Kaan" ifadesini kullanıyor.

Oyuncu Mehmet Ağaoğlu için de 'kampın en sessiz adamı' ifadesini kullanan Dalkıran, kameranın sahibi kaleci Serkan ile de şakalaşıyor. Dalkıran'ı kamerayı dikkatli kullanması konusunda uyaran Serkan, "Kameraya bir şey olmasın gömerim seni" diye şakalaşıyor.

Gökhan Dönmez'in yolculuk boyunca çok durgun olduğu kayıtlarda Dalkıran, otobüste namaz kılan Kamil Çetintaş'a ise "Kamil namazını da kıldın. Allah kabul etsin hadi bakalım" diyor.

Görüntülerde, kazada otobüsün altında kalarak ağır yaralanan ve götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren 20 yaşındaki Güner Yıldız da var. Dizüstü bilgisayarda oyun oynarken görüntülenen Yıldız'a Dalkıran, "Sessiz sedasız bilgisayarda pişti ve 51 oynadın" diye espri yapıyor.

64 KİLOMETRE HIZLA GİDİYOR

Otobüsün koridorunda uyuyan oyuncuları da görüntüleyen Dalkıran'ın kamerasına yansıyan diğer önemli ayrıntı ise aracın yaptığı hız. Karayolundaki hız uyarı tabelasını çeken Dalkıran, otobüsün saatteki hızının 64 kilometre olduğunu söylüyor. Dalkıran, otobüsün hızını şoför Gökhan Erkaya'ya da soruyor. Görüntülerde yoldaki kar yağışı da yer alıyor.