BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  MAGAZİN

Vali Güler'den Tarkan açıklaması

Tarkan uyuşturucu nedeniyle gözaltına alındı. Hala içerde tutuluyor. Vali Güler Tarkan'la ilgili şu açıklamayı yaptı.

Abone ol

İstanbul'daki narkotik operasyonunda gözaltına alınan Şarkıcı Tarkan, arkadaşlarına uyuşturucu madde temin etmekle suçlanıyor. Tarkan'ın pazartesi günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor

Şarkıcı Tarkan'ın İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı operasyonda gözaltına alınmasıyla ilgili olarak İstanbul Valisi Muammer Güler basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Operasyonla ilgili bilgi veren Güler, “Narkotik Şube Müdürlüğünün yaptığı bir operasyon var projeli bir operasyon daha önce teknik ve fiziki takip yapılmış. Bir kısım kişilerin bu işin içinde satıcılığını veya içiciliğini yaptıkları yurt dışıyla irtibatları oldukları bilgisi var. Tabiki şahıslar bazında söylemiyorum şahıslar bazında ne olup olmadığı soruşturma sonunda ortaya çıkacak" dedi.

Tarkan'ın soruşturmasının sürdüğünü belirten Vali Güler “Şu anda gözaltına alındı savcılık talimatıyla. Soruşturması sürdürülüyor savcının talimatıyla mahkemeye çıkarılacak. Adli bir işlemdir bundan sonra söyleyeceğim bir şey yoktur, adli safha olduğu içinde yetkililer bakacak' diye konuştu.