BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,74
ALTIN 2.447,57
HABER /  DÜNYA

Vali Coş’tan öğrenci evi açıklaması

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Başbakan Erdoğan’ın kızlı- erkekli olarak kalınan ’öğrenci evleri’ ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili, "V...

Abone ol

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Başbakan Erdoğan’ın kızlı- erkekli olarak kalınan ’öğrenci evleri’ ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili, "Valiliğimiz üzerine düşen her türlü görevi ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecektir ve getirmektedir" dedi.
Vali Coş, Adana Tarım Fuarı açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan’ın ’öğrenci evleri’ ile ilgili görüş ve düşüncelerini milletin temel değerleri adına açıkladığını ifade eden Coş, "Hepimizin bildiği gibi Anayasa’da gençliğin korunması devlete ait bir görevdir. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin ahlaki değerlere uygun bir şekilde, milletimizin gelenek ve göreneklerine uygun bir şekilde, milli değerlere sahip bir şekilde yetişmesi için devletin gerekli tedbirleri alması anayasal görevidir. Bu cümleden olmak üzere vatandaşlarımızın şikayetlerinin de değerlendirilmesi dahil olarak Valiliğimiz üzerine düşen her türlü görevi ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecektir ve getirmektedir" diye konuştu.
(İHA)