BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Amir Çiçek veda ziyaretinde

Son kararname ile merkeze alınan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye, sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlara veda ziyaretlerinde bulundu

Abone ol

Yozgat Valisi Amir Çiçek, veda ziyaretlerini sürdürüyor.
Son kararname ile merkeze alınan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye, sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlara veda ziyaretlerinde bulundu.

Yozgat Belediyesini ziyaret eden Vali Çiçek, 4 yıla yakın bir sürede Yozgat'ta valilik yaptığını belirterek, "Bu süre içerisinde herkesle iyi bir diyalog ve çalışma içerisinde oldum. Özellikle belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle birlik beraberlik içerisinde olduk. Yozgat'ın gelişmesinde bizlere destek oldular, onlara teşekkür ediyorum. Yozgat'ta valilik yaptığım için mutluyum.

Yozgat'tan fiziken ayrılıyorum, Yozgat her zaman kalbimde yer alacak. Yozgat'ın her beldesinde, her köyünde gönül dostluğu kurduk, bu dostluklar bundan sonrada devam edecek. Belediye başkanlarımızın her zaman yanında olduk, onlara elimizden gelen desteği verdik. Birçok çalışmalarda görüş alışverişlerinde bulunduk, ilimizin için hangisinin daha iyi olacağı konusunda fikirlerimizi söyledik. Yozgat'tan mutlu olarak ayrılıyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Vali Amir Çiçek'e teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Başer, "Memuriyette atamalar yaşanır, valimiz, görevi süresince Yozgat'a büyük hizmetlerde bulunmuştur. Kendisi ilimizde ayrılmış olsa da her zaman bizlerin ve halkımızın gönüllerinde yer alacaktır. Yaptığı hizmetlerden ve bizlere verdiği destekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Vali Çiçek, belediye şeref defterini imzalarken, Belediye Başkanı Başer'de Vali Çiçek'e günün anısına hediye verdi. Vali Çiçek ve Belediye Başkanı Başer, Basın Mensupları ile toplu olarak hatıra fotoğrafı çekindi.

Vali Çiçek, Milli Eğitim Müdürlüğü, Bayındırlık, Sosyal Hizmetler, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Müftülük, Adliye, Baro Başkanlığı, Çevre Orman İl Müdürlüğünü ve yerel gazeteleri ziyaret ederek veda etti.