BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  DÜNYA

Valencia iddiasına cevap verdi

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, İspanya’nın Valencia takımından herhangi bir teklif almadığını açıkladı.<br/>Sivasspor, Spor Toto...

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, İspanya’nın Valencia takımından herhangi bir teklif almadığını açıkladı.
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman pas çalışması ve top kapma çalışması ile başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yarı sahada çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana sakatlığı devam eden John Utaka katılmadı.
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, İspanya’nın Valencia takımına gideceği yönündeki iddialara açıklık getirdi. Şu anda kendisi ile konuşulan bir konunun olmadığını belirten Brezilyalı teknik adam, "Bu olaydan haberim bile yok. Ben de dışarıdan duyuyorum. Eğer bana böyle bir teklif gelirse böyle bir şey söylenirse direk zaten kulübümle görüşüyorum. Şuan için Sivasspor’dayım sadece burası var. Böyle bir şeyden hiçbir şekilde haberim yok. Burada önemli olan, mutluluk verici olan demek ki başarılı gidiyoruz. Sivasspor bir başarı gösteriyor ki, bu tip konular çıkıyor. Tabi ki bazı teklifler gelebilir. Ama şu anda önemli olan şey Sivasspor’da başarı ile gittiğimizin göstergesi" şeklinde konuştu.
Sakat oyuncuların son durumları hakkında da bilgi veren Carlos, "Sakatlıkları geçen arkadaşlarımızın durumu iyi. Kamil de tekrar aramıza geliyor. Şuanda kadromuz genişledi. Tekrar maç için elimizdeki en iyi oyuncuları seçmeye çalışacağız. Kamil, kadroya girme gibi bir ihtimal bulabilecek. Tabi kendisini daha da toparlaması gerekiyor. Sonrasında tabi maça girecek fırsatı da bulacak" dedi.
Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
(İHA)