BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MEDYA

Vakitten iki arıza tip

Ahmet Hakan'ın bugünkü hedefinde Vakit Gazetesi'nin iki yazarı vardı

Abone ol

Ahmet Hakan'ın hedefinde bu kez Vakit Gazetesi'nin iki yazarı vardı. "" diye betimlediği yazarlardan YALÇINER bir uçak kaçırma olayına karışmış bir isim, KARAKOÇ ise Mihriban'ın yazarı...

Hakan şunları yazmış:

"YILMAZ YALÇINER (...) Hapisten çıktıktan sonra ise Vakit Gazetesi’nde müşahede altına alınmıştır. Ancak buna rağmen arıza çıkarmaktan geri durmamış, ölümcül oyunlar oynamıştır. Mesela Ahmet Taner Kışlalı’nın resminin üzerine çarpı atıp "Yuh! Pişkin zorba" diye yazan odur. Kışlalı, bu olaydan birkaç gün sonra katledilmiştir. Tamamen serbest bırakıldığında hayli tehlikeli olabilecek bu adam, bugünlerde "sidik" ve "çiş" üzerinden İslami cihat yapmaktadır.

(...)

ABDURRAHİM KARAKOÇ Aslen kara kavruk bir halk ozanıdır. "Şehirliler tarafından horlanan ve ezilen köylülerin acıklı şiirleri"ni yazar. Bazen de olağanüstü bir incelikle "Sarı saçlarına deli gönlümü / Bağlamışlar, çözülmüyor Mihriban" diye dizeler attırır. Tam da "Bu adam yoksa ikinci Karacaoğlan mı olacak?" diye bir beklenti yaratmışken, tuttu Vakit’e yazar oldu. Oldu da ne oldu?"