BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Uzun otları yakarken canından oldu!

Üzümlü'de üzüm bağındaki kuru otları yakarken, alevlerin içinde kaldı.

Abone ol
Üzümlü ilçesinde üzüm bağındaki kuru otları yakan 70 yaşındaki bir kişi, alevlerin arasında kalarak öldü, eşi ise yaralandı.

Üzümlü ilçesinde yaşayan Bekir ve Ayşe Beşiktaş çifti, Üçler Mahallesi'ndeki üzüm bağlarına giderek temizlik çalışması yaptı. Çiftin, bağdaki kuru otları temizlemek amacıyla yaktığı ateş, ağaçlara sıçrayarak yangına neden oldu.
 
Alevlerin arasında kalan 70 yaşındaki Bekir Beşiktaş, vücudunun çeşitli yerlerinden yandı. Eşini alevlerin arasından kurtarmak isteyen Ayşe Beşiktaş ise ellerinden yaralandı.
 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Üzümlü Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerce sedyeyle ambulansa taşınan 5 çocuk babası Bekir Beşiktaş, kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Ayşe Beşiktaş'ın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Bağdaki çok sayıda ağacın ve üzüm asmalarının da yandığı, bağ evinin de kullanılamaz hale geldiği bildirildi.
 
İtfaiye eri Adem Oruç, olay yerine geldiklerinde bağ sahibinin yanmış halde durduğunu belirterek, hemen müdahale ettiklerini ifade etti.