BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  GÜNCEL

Gözü dönmüş koca dehşet saçtı

Aksaray'da işçi emeklisi 67 yaşındaki Mehmet Uz, aldattığını iddia ettiği 41 yaşındaki eşi Asuman Uz'u, evde boğazını kesip, vücuduna defalarca bıçak saplayarak öldürdü

Abone ol

Evde eşini bulamayan gözü dönmüş koca dehşet saçtı. Tartıştığı eşinin önce boğazını kesti...

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında merkez Paşacık Mahallesi 1614 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre çarşıdan eve dönen Mehmet Uz, evde ikinci evliliği olan eşi Asuman Uz'u, bulamayınca, komşularına eşinin nerede olduğunu sordu.

Komşuları da Asuman Uz'un 8 yaşındaki çocukları M.U.'yu okula götürdüğünü söyledi. Mehmet Uz da, bakmak için okula gitti. Okulda eşini göremeyen Uz, bu kez de orada bulunan komuşularına eşini sordu. Komşuları da, çocuğu okula bırakıp eve gittiğini söyledi. Eve geri dönen Uz, eşi Asuman Uz'u yine bulamayınca tekrar okula döndü. Eşini okul bahçesinde gören Uz, eşinin yanına gidip "Sen nerdesin. Saatlerce seni arıyorum."dedi. Asuman Uz," Çocuğu bırakmak için okula geldim. Buradaydım, hiçbir yere gitmedim."dedi. Çift, kısa süren tartışmanın ardından birlikte eve döndü. Tartışma evde de devam edince iddiaya göre Asuman Uz, mutfaktan aldığı bıçağı Mehmet Uz'un üzerine doğrulttu. Buna sinirlenen Mehmet Uz'da eşinin bileğini büküp bıçağı zorla elinden aldıktan sonra önce boğazını kesti, sonrada bıçağı defalarca vücuduna sapladı.

Eşi Asuman Uz'un, öldüğünü anlayan Mehmet Uz, polis merkezine giderek, evde eşini kanlar içinde ölü olarak bulduğunu ve cinayeti boşandığı ilk eşinin yapmış olabileceğini iddia etti. Polisin, davranış ve hareketlerinden şüphelenip sorgulaması sonucu Mehmet Uz, suçunu itiraf etti. Eşinin kendini aldattığını öne süren Uz, "Eşimin beni aldattığından şüphe ediyorum. Okula bir kaç kez gittim ama orada yoktu. Sonra bana, okuldayım deyip geçiştirici bir cevap verdi. Eve gelince tartıştık. Bana bıçak çekti. Bende öyle adam öldürülmez, böyle öldürülür, deyip bıçağı elinden alıp, boğazını kesip bıçakladım."dedi.

Boğazından kesilerek öldürülen Asuman Uz'un cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Tatbikat için eve getirilen Mehmet Uz, evden çıktığı sırada "Hiç pişman değilim"diyerek komşularına bağırması dikkat çekti.