BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Uzan Salkımı kötü aldatmış

Yeşim Salkım'dan Hakan Uzan hakkında şok iddialar: 3-4 en yakın arkadaşımla birlikte oldu...

Abone ol

Yeşim Salkım, 3 yıl evli kaldığı Hakan Uzan’dan 2001’de boşandı. Ancak bu evlilik hâlâ konuşuluyor. ’Dobra Dobra’ya katılan Salkım ilk kez böylesi açıklamalar yaptı: “Şirketimin sanatçısı Hilal Cebeci ve Cansever için eşime ricada bulundum. Diğer şaibeli ödüllerle ilgim yok ama Kral TV ödüllerindeki torpili herkes biliyordu. Hayatımın en güzel günlerini ve en kötü günlerini Hakan’la yaşadım. Evliliğimi kurtarmak için çok uğraştım. 3-4 yakın arkadaşım Hakan’la birlikte oldu. Şimdi isim veremem çünkü evliler...”

‘Dedektif tuttum’
“Dedektif tutup izlettim. ‘Aldatılan diğer kadınlar para için kabul edip oturuyor’ diyordu. Çok ağrıma gidiyordu. Ayrıldıktan sonra evim gözetlendi, tehditler aldım. Müzik şirketimi benden habersiz kapattılar.”

‘Esra Özmen’i sildi’
“Seda Sayan ve Bülent Ersoy, şirketime geçmek istediğinde de izin vermemişti. Büyümem işine gelmiyordu. Esra Özmen’e çok üzülüyorum mesela... Adanaspor’un açılışı vardı. O da gitmişti. Dönüşte Hakan, Esra’yı kendi uçağıyla getirmeyi ve yemek yemeyi teklif etmiş. Kabul etmediği için Esra bitirildi... ”

Hülya’ya teşekkür!
“Hülya Avşar’a teşekkür etmek istiyorum. O benim ne demek istediğimi anlar. Kabul etmediği bir tekliften bahsetmiyorum. Prensibi olan bir insan. Kendine uygun olmayan şartlarda çalışmaz...”