BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,13
HABER /  GÜNCEL

Uyuşturucu satış evine kamera ağı

Beykoz'da etrafı güvenlik kameralarıyla donatılan bir gecekonduya polis ekipleri uyuşturucu baskını düzenledi.

Abone ol

Beykoz'da etrafı güvenlik kameralarıyla donatılan bir gecekonduya polis ekipleri uyuşturucu baskını düzenledi. Evde yapılan aramalarda 312 gram toz esrar ele geçirildi. Polis, evde ikamet eden ve çok sayıda uyuşturucu kaydı bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.

Beykoz Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gümüşsuyu Mahallesi Dereiçi Caddesi 22 numarada bulunan ve etrafı güvenlik kameralarıyla donatılmış olan tek katlı gecekonduda uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını aldı. Polis, gecekonduda ikamet eden ve uyuşturucu bulundurmak ve satın almak gibi suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Emrah Kalay'ı (22) takibe aldı.

Beykoz Asayiş büro Amirliği ekipleri, akşam saatlerinde gecekonduya baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda 312 gram toz esrar ele geçirildi. Evde ikamet eden Emrah Kalay, gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, etrafına güvenlik kameraları yerleştirilmiş olan gecekonduda detaylı araştırma yaptı.

Gözaltına alınarak Beykoz Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Emrah Kalay, soru soran basın mensuplarına satıcı değil kullanıcı olduğunu söyledi. Gözaltına alınan Kalay'ın sabah adliyeye sevk edileceği bildirildi.