BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,80
ALTIN 2.413,27
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucu operasyonunda 22 gözaltı

Ankara’da uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı belirlenen 22 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 430 kilogram kubar esrar maddesi, 2 ...

Abone ol

Ankara’da uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı belirlenen 22 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 430 kilogram kubar esrar maddesi, 2 bin adet ecstasy hap ile tabanca ele geçirildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü dedektifleri tarafından yapılan operasyonda, basınçlı tüp ile bulaşık deterjanı içine gizlenmiş 430 kilogram kubar esrar maddesi, 2 bin adet ecstasy hap ile tabanca ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polise, Yenimahalle’de bir depoda piyasaya sürülmek üzere uyuşturucu madde hazırlandığı ihbarının gelmesi üzerine harekete geçti. Yaklaşık 1 aylık teknik ve fiziki takibin ardından polis, depoya nakliye aracı ile uyuşturucu madde taşındığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis depoya baskın düzenledi. Basınçlı tüp ile bulaşık deterjanı içine gizlenmiş 430 kilogram kubar esrar maddesi, 2 bin adet ecstasy hap ile tabanca ele geçirdi. Yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Polise verdikleri ifadelerin ardından 10 kişi serbest bırakılırken, 12 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)