BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,83
ALTIN 2.415,06
HABER /  DÜNYA

Bakan Bayraktar, Güney Kore’de Türk okulunu ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Türk Okulları ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Gelecekte bu hizmetlerin önemi d...

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Türk Okulları ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Gelecekte bu hizmetlerin önemi daha iyi anlaşılacaktır” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Güney Kore’nin başkenti Seul’da faaliyet gösteren, Rainbow Uluslararası Türk Okulunu ziyaret etti. Bakan Bayraktar’ı okul girişinde öğrenciler güllerle karşıladı. Okulun müdürü ve aynı zamanda Bakan Bayraktar’ın da hemşerisi olan Eşref Sağlam, Türk Okulu’nun 65 öğrenciyle eğitime devam ettiğini söyledi. Derslik ve laboratuarları gezen Bakan Bayraktar’a öğrenciler sevgi gösterisinde bulundu.
Gittiği her ülkede mutlaka Türk okullarını ziyaret ettiğini dile getiren Bakan Bayraktar, “Türk Okulları ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil ediyor. Türkiye’den kilometrelerce uzakta gurbeti yaşayarak hizmet eden eğitim gönüllülerini yürekten kutluyorum. Gelecekte bu hizmetlerin önemi daha iyi anlaşılacaktır” diye konuştu.
Bakan Bayraktar ziyaretin anısına hatıra defterini imzaladıktan sonra okul müdürü Sağlam’a vazo hediye etti.
(İHA)