BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  DÜNYA

G.Saray’da gözler transfere çevrildi

2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını da sürdürüyor.<br/>Sarı kırmızılı kulüp, trans...

Abone ol

2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
Sarı kırmızılı kulüp, transferde önceliği savunmaya verecek. Sezon başında defans bölgesinde büyük sıkıntılar yaşayan Teknik Direktör Fatih Terim, önceliğin bu bölge olduğunu ifade etti. Galatasaray’ın hedefinde bir sol bek, bir de stoper var. Sarı kırmızılı yönetim ise, Terim’in belirlediği isimlerin, Temmuz’un ilk haftasında yapılması beklenen kampa yetiştirilmesi için büyük çaba harcıyor.

En büyük adaylar
Galatasaray’ın sol bek adayları arasında zirvede, Barcelona’nın Brezilyalı futbolcusu Adriano olduğu iddia ediliyor. Sarı Kırmızılı kulübün, La Liga biter bitmez yıldız oyuncu için İspanya devi Barcelona’nın kapısını çalması bekleniyor.
Galatasaray, Semih’e partner bulmak için ise rotayı Fransa’ya çevirdi. Lille’nin 27 yaşındaki Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou’nun transferinin büyük ihtimalle mutlu sonla biteceği tahmin ediliyor.

Felipe Melo’da durum ve Alper Potuk
İki sezondur G.Saray’da kiralık olarak forma giyen Felipe Melo hakkında da karar verildi. Juventus kulübü ikna edilirse, satın alma opsiyonu 30 Nisan 2013’te sona eren Pitbull takımda kalacak. Melo olsa da olmasa da orta sahaya yerli bir oyuncu alınacak. Gelecek sezon yabancı futbolcu sorununu göz önünde bulunduran yönetimin hedefinde uzun süredir görüşmelerin sürdüğü Eskişehirspor’un yıldız oyuncusu Alper Potuk bulunyor. Fatih Terim’in ısrarla istediği yıldız oyuncu, gelecek sezon büyük ihtimalle sarı Kırmızılı formayı giyecek.
Öte yandan, Galatasaray’ın geçen sene Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği ancak başarılı olamadığı Valencia’nın başarılı orta saha oyuncusu Tino Costa ile de ilgilendiği öğrenildi.
(İHA)