BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.412,53
HABER /  GÜNCEL

Uyuşturucu için diz çöküp, yalvardı!

Gazianteo'te polisin çektiği bu görüntüleri izleyenleri dehşete düşürdü. İşte uyuşturu batağına düşen gencin yalvarışı...

Abone ol

Gaziantep polisi sokak satıcılarına yönelik başlattığı bir operasyonda kaydettiği görüntüler uyuşturucu batağını gözler önüne serdi. Kendisine uyuşturucu maddeyi parası yetmediği için vermeyen şahsa elindeki su şişesini bile veren şahsın görüntüleri görenleri dehşete düşürdü.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik başlattığı bir operasyon kapsamında sokak satıcılarını takibe aldı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI GENCİN ACINACAK GÖRÜNTÜLERİ

Polis şebeke üyelerinin uyuşturucuyu sattığını da tespit etmek için operasyonun bütün görüntülerini kaydetti. Takip sırasında kameraya takılan uyuşturucu alış verişi, uyuşturucu batağını gözler önüne serdi. Uyuşturucu bağılısı ile satıcı arasında yaşananları anbean kaybeden polis, şahsın yalvarışlarını da kaydetti. Parası yetmediği için kendisine eroini vermeyen satıcıya dakikalarca dil döken uyuşturucu bağımlısının durumu yürek burktu. Bir gram eroin alabilmek için yalvaran uyuşturucu bağımlısı son olarak elindeki su şişesini bile satıcıya vererek kendisine eroin verilmesini istedi. Sonunda 1 gram eroini alan şahıs olay yerinden ayrıldı.

Bu görüntülerin ardından Gaziantep polisi Özel Harekat Timleri ile birlikte operasyon için düğmeye bastı. Çok sayıda eve baskın yapan polis 7 kişiyi gözaltına almış ve bu şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.